Dolar 32,4739
%-0.2
Euro 34,9302
%0.29
Altın 2.435,940
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baytekin: Torbalı'yı model kent yaparız

Baytekin: Torbalı'yı model kent yaparız

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, Torbalı’ya bağlı Korucuk, Karakuyu, Helvacı, Dağteke, Dirmil ve Saipler mahallelerini ziyaret etti, köy muhtarları ve vatandaşlarla ‘Halkçı Belediyecilik’ anlayışı ve işleyişi hakkında fikir alışverişinde bulundu. Baytekin'den köy ve mahalle ziyaretleri

  • Ege Postası
  • 06.12.2018 - 12:02

Atatürk Türkiyesine inandığı için yola çıktığına ilk açıklamasında vurgu yapan ve seçim çalışmalarına hız kazandıran CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin,  yaptığı ziyaretlerde, Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Köylü, milletin efendisidir” sözünün ne kadar önemli olduğunu bugün bir kez daha anlama fırsatı bulduğunu ifade etti. Baytekin, “Köylerde modern tarım ve hayvancılığı teşvik edecek, köylüye can verecek çalışmaların acilen yapılması gerekiyor. Çünkü, maalesef köylerde tarım ve hayvancılık yok olma tehlikesiyle karşı karşıya gelmiş. Bu durum köylerden göç başta olmak üzere çeşitli ekonomik ve sosyal sonuçları ortaya çıkarmış, çıkarmaya devam edecektir” diye konuştu.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ’ HAYATIN HER ALANINA YAYMAK GEREKİR

Baytekin, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bundan dolayı, ‘Sosyal Belediyeciliği’ hayatın her alanına yaymak gerekir. ‘Halkçı Belediyecilik’ anlayışı doğrultusunda kırsal kalkınmaya yönelik hizmet üretecek, köylerimizde tarım ve hayvancılığı geliştirecek, köyden göçü önleyecek ve köylünün yaşam standardını yükseltecek projeleri acil olarak hayata geçirmeliyiz. Ağaç aşılama, hayvanların aşı ile döllenmesi ve iyi tarım gibi uygulamalar mutlaka gerçekleştirilmeli, üretici birlikleri kurulmalı, köylüye tesis ve organizasyon desteği sağlanmalıdır” dedi.

TORBALI’MIZI DAHA YAŞANILABİLİR BİR YER YAPMA ADINA CANLA BAŞLA ÇALIŞMAK İÇİN ADAY ADAYIYIM

Baytekin açıklamasında; “Edindiğim tecrübe ve bilgiyle örgütten gelen, örgütün tozunu yutmuş bir arkadaşınız, bir kardeşiniz olarak Torbalı’yı yönetmeye aday adayıyım. Partimin vereceği her görevi ayrım gözetmeksizin yapmak için aday adayıyım. Bu gidişi sona erdirmek, çocuklarımıza aydınlık bir gelecek bırakmak, Torbalı’mızı daha yaşanılabilir bir yer yapma adına canla başla çalışmak için aday adayıyım. Atatürk Türkiye’sine Cumhuriyete ve Türk insanına, Torbalı halkına inandığım için aday adayıyım. Bir olursak birlik olursak çok çalışırsak kazanacağımıza inandığım için aday adayıyım” ifadelerine yer verdi.

TORBALI’YI BİR MODEL KENT YAPARIZ

CHP’li Yıldırım Baytekin, açıklamasının devamında şunları söyledi: “Memleketimin sokaklarını, mahallelerini, köylerini, dağlarını, insanını ve toplum yapısını çok iyi tanıyorum. Dününü ve bugününü çok iyi biliyorum. Sorunlarına ve çözüm yollarına vakıfım. Halkımız ile yürek yüreğe olarak, nitelikli bir kadroyla, ortak akla ve bilime dayalı yönetim anlayışıyla sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini, çağdaş örneklerini sergileriz. Torbalı’yı bir model kent yaparız. Tüm kalbimle inanıyorum, her şey çok güzel olacak. Seçim sürecinin de demokrasi şölenine dönüşmesini, demokratik yarışın centilmence geçmesini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.