Dolar 32,3294
%0.15
Euro 35,1788
%-0.01
Altın 2.247,010
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BAYSEM’le çalıştı derece yaptı

BAYSEM’le çalıştı derece yaptı

Üniversite yerleştirme sınavlarında üstün başarısıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM), öğrencilerinin dereceleriyle önemli bir başarıya daha imza attı. Bu kapsamda Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren 2 milyon 381 bin 412 adayın içinden Türkiye 651’incisi olan Okan Düngünü, ilçenin gururu oldu. Başarılı öğrencinin hedefi ise, ablası gibi Hukuk Fakültesi okumak. BAYSEM’le çalıştı derece yaptı

  • Ege Postası
  • 20.08.2018 - 10:02

Okan Düngünü, işçi baba ve ev hanımı annenin 2 çocuğundan biri. Vali Erol Çakır Lisesi öğrencisi Düngünü bir arkadaşının önerisi üzerine BAYSEM’le tanıştı. Ön eleme sınavlarını geçerek kayıt hakkı kazanan başarılı öğrenci,”Lise 2’nci sınıfın bittiği yaz bir işe girerek çalışmaya başladım. İşyerinde kötü patron-işçi ilişkisini görünce kendi kendime ‘Benim okumam gerek’ diye telkinde bulundum. Ailem bana çok destek oldu. İki arkadaşım BAYSEM’de eğitim alıyordu. Onlar bana da önerdi ve ben de geldim. Yapmadığım soruları öğretmenlerimin yardımıyla çözünce bana bu noktada büyük katkısı oldu. Öğretmenlerin yakın ilgilenmesinden ve sınıfların yoğun olmamasından dolayı sınava hazırlık için BAYSEM’i öneriyorum” dedi.

“HUKUK OKUMAK İSTİYORUM”

Sınav günü çok stresli olduğunu dile getiren Düngünü, “ Sorular yeni tarzda olduğu için alışılmadık sorulardı. Sınavın açıklandığı gece arkadaşım mesaj attı bende heyecanlanarak açtım baktım 651. olmuşum. Bunu beklemiyordum. Görünce şok oldum. Hukuk düşünüyorum çünkü ilgimi çekiyor ve ablamda hukukçu. Sınava hazırlık için konu çok fazla olduğundan dolayı erken başlamak gerekiyor. Sınava hazırlananlar eğer iyi derece almak istiyorlarsa; Türkçe - Matematikler genellikle Fen çözmezler. İyi puan almak isteyen çözmeli. Bende öyle yaptım. Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’ın bize verdiği katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ONLAR BİZİM GURURUMUZ”

BAYSEM’in Okan Düngünü gibi ülke çapında derece yapan birçok gence ev sahipliği yaptığını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “ Öğrencimiz bizi aldığı puanla gururlandırdı. İnşallah gönlündeki fakülteyi kazanır. Sonuçları merakla bekliyoruz. BAYSEM artık başarısı tescillenmiş ve her yıl gerek lise, gerekse üniversite sınavlarındaki başarısıyla özel dershaneleri geride bırakan üstün başarılı bir kurum haline geldi. İlçemizin gençleri bizim geleceğimiz ve onların başarıları bizim gururumuzdur” diye belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.