Dolar 32,5163
%0.09
Euro 34,9135
%-0.17
Altın 2.438,760
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayramda hava nasıl olacak'

Bayramda hava nasıl olacak'

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı'nda, İzmir'de hava ilk gün bulutlu, 34 derece olacak, İkinci ve üçüncü günleri gök gürültülü ve sağanak yağışlı geçirecek kentte sıcaklık 30 dereceye kadar düşecek. Bayramda hava nasıl olacak'

  • Ege Postası
  • 13.06.2018 - 12:46

EGEPOSTASI- Ege Bölgesi'nin Akdeniz üzerinden gelecek yağışlı havanın etkisiyle Ramazan Bayramı'nı sağanak ve gök gürültülü sağanaklarla geçireceği bildirildi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı'nda, ülkemizin büyük bölümünün yağışlı sistemin etkisinde kalacağı ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Cuma günü yağışla birlikte azalarak mevsim normallerine inmesi bekleniyor.

İzmir'de bayramın ilk günü yağış beklenmiyor. En yüksek hava sıcaklığı 34 derece olacak. Cumartesi ve Pazar günü ise gök gürültülü sağanak yağış görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının Cumartesi günü 32'ye, Pazar ise 30 dereceye düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı'nda tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların kısa sürede ve yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması istendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.