Dolar 32,5981
%0.38
Euro 34,8120
%0.23
Altın 2.501,620
%0.69
Bist-100 9.478,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı yeni yıldızlarını seçti

Bayraklı yeni yıldızlarını seçti

Bayraklı Belediyesi, yetişkinler ve çocuklara yönelik koro, halk oyunları ve tiyatro kursu seçmelerini tamamladı. Seçmeler yoğun ilgi gördü. Adaylar yoğun ilgi gösterdi

  • Ege Postası
  • 18.09.2018 - 09:54

Her yaştan ve her kesimden yurttaşın ilgi alanına göre kurslar düzenleyerek ilçenin kültürel ve sosyal gelişimine önemli katkı sağlayan Bayraklı Belediyesi, yeni yıldızlarını seçti. Halk oyunları, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, yetişkin ve çocuk tiyatrosu ile çocuk korosu gibi alanlarda kurs görecek adaylar için düzenlenen seçmelere ilgi yoğun oldu.

Osmangazi hizmet binası tiyatro salonundaki seçmelerde yeni yıldız adaylarının heyecanı kimi zaman seslerine kimi zaman yüzlerine yansıdı. Adayların sergiledikleri performanslar profesyonelleri aratmadı.

HERKESİ KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ

Halk oyunlarının her yıl Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girdiğini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, yetişkin ve çocuk tiyatrosu ile çocuk korosu alanlarında sanata gönül verenleri bir araya getiriyoruz. Bünyemizde bulunan uzman eğitmenler tarafından verilen kursların ardından başarılı sonuçlar alıyoruz. Kursiyerlerimiz aldıkları eğitimin sonucunda hünerlerini yıl içinde düzenlenen çeşitli etkinliklerde sahneleme imkânı buluyor. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Kültüre ve sanata yönelmek ve buralarda kendini geliştirmek isteyen herkesi kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.