Dolar 32,5343
%0.18
Euro 34,7483
%0.05
Altın 2.490,540
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'ya yeni yılda yeni cemevi

Bayraklı'ya yeni yılda yeni cemevi

Bayraklı Belediyesi tarafından geçtiğimiz Temmuz ayında temeli atılan Aşık Mahzuni Şerif Kültür Merkezi ve Cemevi projesinde son aşamaya gelindi. Çoğu bitti azı kaldı...

  • Ege Postası
  • 14.11.2017 - 09:36

Bayraklı'da dört katlı olarak tasarlanan ve 1018 metrekare alanda yapımı süren merkez bölgenin önemli bir ihtiyacına yanıt verecek. Projenin yeni yılda hizmete açılması planlanıyor.

Bayraklı Belediyesi ilçe sınırları içerisinde kültür merkezi ve Cemevi projelerinin sayısını artıyor. Nafiz Gürman Mahallesi’nde inşa edilen ve Aşık Mahzuni Şerif ismi verilen Kültür Merkezi ve cemevi projesinin kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçiliğin ardından hizmete girecek olan merkez, Alevi inanç ve kültürünün yaşatılmasında önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Ayrıca merkezde çeşitli kültürel etkinliklere de yer verilecek.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kültür merkezi ve Cemevi projemizde sona geldik. 4 katlı projemizi yeni yılda hizmete açmayı planlıyoruz. Güzel bir proje oldu. Geçtiğimiz yıl yine aynı mahallemizde bir taziye evi açmıştık. O da vatandaşlarımız tarafından takdir görüyor. Camilerimizin, Cemevlerimizin ve kilisemizin her türlü ihtiyacını karşılıyoruz. İbadet mekanlarının temizliğinden, bakımına kadar her şeyi belediye olarak üstlenmiş durumdayız. Desteğimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek. Ayrıca Refik Şevket İnce Mahallemizde aynı özelliklere sahip bir Kültür merkezi ve Cemevi projesi hazırlıyoruz. Yeni yılda projenin ihale sürecini başlatacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.