Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'ya müjde: Dev pazar yerinde sona gelindi

Bayraklı'ya müjde: Dev pazar yerinde sona gelindi

Bayraklı Belediyesi’nin Çay Mahallesi’nde 7 bin 194 metrekare alanda yapımı devam eden dev pazar yeri proje inşaatının yüzde 90’ı tamamlandı. Başkan Karabağ, “Projemizin temelini kısa süre önce attık. İnşaatın yüzde 90’ı tamamlandı. İnce işçiliğe geçildi. Kısa sürede kullanımına sunacağız” dedi. Dev pazar yerinde sona gelindi

  • Ege Postası
  • 28.08.2016 - 10:45

İZMİR - Bayraklı Belediyesi, ilçedeki mevcut pazar yerlerini yenilerken, ihtiyaç duyulan noktalarda ilçeye yeni pazar yerleri kazandırıyor. Sokak arası pazar yerlerini de tek tek kaldıran Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Osmangazi Mahallesi’ndeki dev pazar yerinin açılışını gerçekleştirmiş, Çay Mahallesi’nde ise yeni pazar yerinin temelini atmıştı.

İNŞAATIN YÜZDE 90’I TAMAMLANDI

Çay Mahallesi’nin pazar yeri ihtiyacını karşılayacak olan projede, pazar esnafının kullanacağı lavaboların fayans çalışmalarına başlandı. Sıhhi ve elektrik tesisatı biten inşaatta iniş-çıkıştan oluşan yürüyen merdiven siparişi verildi. Boya işleminin tamamlanmasının ardından engellilerin kullanacağı asansör ile yürüyen merdiven montajı tamamlanacak. Pazar yeri, bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere 3 katlı olarak tasarlandı. 54 araçlık otopark kapasitesi bulunacak pazar yerinde 2 adet 10 kişilik asansör, yürüyen bant, 3 engelli, 2 adet bay, 2 adet bayan tuvaleti,  zabıta odası, tartı kontrol odası ve çay ocağı olacak.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Osmangazi kapalı pazar yeri projesini kısa sürede tamamladıklarını hatırlatan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Osmangazi pazar yeri bölge halkının ihtiyaç duyduğu bir projeydi. Kısa zamanda tamamladık. Güzel bir açılışla hizmete sunduk. İlçemizde sokak arası pazar yerlerinden kurtulmak istediğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bu kapsamda Çay Mahallemizde dev bir kapalı pazar yeri yapıyoruz. İnşaatı önemli ölçüde tamamlandı, ince işçilik devam ediyor. Kısa sürede burayı da bitireceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.