Dolar 32,5149
%0.09
Euro 34,9775
%0.02
Altın 2.439,850
%0.15
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı 'O ses'lerini buldu

Bayraklı 'O ses'lerini buldu

Bayraklı Belediyesi, koro seçmelerini tamamladı. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Pop-Caz, çocuk, gençlik ve çok sesli korolarına seçilebilmek için yüzlerce kişi başvuruda bulundu. Sesi iyi olanlar koralara girmeyi hak etti. Yeni koro üyeleri çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacak. Koro seçmeleri tamam

  • Ege Postası
  • 28.10.2016 - 10:16

Osmangazi hizmet binası toplantı salonunda farklı günlerde gerçekleştirilen koro seçmeleri, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Korolarda yer almak isteyenlerin heyecanı hem seslerine hem de hareketlerine yansıdı. Çok sesli ve pop-caz koro seçmeleri şef Seher Erkan, Türk Halk Müziği Korosu seçmelerini şef Dr. Zeynel Demir, Türk Sanat Müziğini şef Dr. Halil Altınköprü, 8-18 yaş gurubu arasındaki çocuk ve gençlik koristleri seçimi ise şef Hançer Şahika Türkkan öncülüğünde gerçekleşti. Kısa zamanda çalışmaya başlayacak olan Bayraklı Belediyesi koro ekibi verecekleri konserle yine binlerce müzikseveri çeşitli etkinliklerde bir araya getirecek. Geniş katılımla gerçekleştirilen gösteriler önceki yıllardaki gibi bu yıl da ilgi toplayacak.

KONSERLERİNİ BEKLEMEYE BAŞLADIK

Geçtiğimiz yıllarda çeşitli etkinliklerde sahne alan koroların başarılarının ortada olduğunu belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Türk sanat, Türk halk, çok sesli ve çocuk-gençlik korolarımızın seçmelerini tamamladık. Koro ekiplerimizin performansları profesyonelleri aratmıyor. Bunu önceki yıllarda da gördük. Artık konserlerini beklemeye başladık. Tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.