Dolar 32,4801
%-0.18
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.438,120
%0.62
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'nın tekvando takımı göz doldurdu

Bayraklı'nın tekvando takımı göz doldurdu

Spora verdiği destekler sonucu kısa zamanda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi, taekwondodaki başarısıyla bir kez daha ilçenin gururu oldu. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri yıldız şampiyonasına katılan sporcular organizasyondan derecelerle döndü.   Tekvando takımı göz doldurdu

  • Ege Postası
  • 18.07.2018 - 09:35

Bayraklı’nın sporcu çocukları taekwondoda  madalyaları toplamaya devam ediyor. Sporcular 14 - 15 Temmuz tarihlerinde Bornova Vali Hüseyin Öğütcen Spor Salonu’nda düzenlenen Demokrasi Şehitleri adına yapılan organizasyonda ter döktü. Turnuvaya Bayraklı Belediyesi adına katılan başarılı sporcular elde ettikleri başarılarla yine göz doldurdu. Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcularından 37 kg’da Eylül Yamaç, 59 kg’da Gülçin Uran, 61 kg’da Enes Kırkpınar üçüncü, 65 kg’da Ahmet Erçin ise ikinci oldu.
 
“BÜYÜK İLGİ VAR”

Bayraklı’da gençlerin taekwondo sporuna büyük ilgisi olduğunu kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Hedefimiz milli takımlar düzeyinde sporcular yetiştirmek. Ulusal ve uluslararası şampiyonalarda dereceler elde etmek. Yatırımlarımızın bu şekilde kupalar ve madalyalara dönüşmesini görmek sevindirici. Çocuklarımız başarılarıyla bizleri bir kez daha gururlandırdı. Katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Mücadeleleri ve başarılarıyla bir kez daha bizi mutlu ettiler” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.