Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Erzurum günlerine hazırlanıyor

Bayraklı Erzurum günlerine hazırlanıyor

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Erzurum İlini Sevenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yöre derneklerinin başkanlarına ziyarette bulundu.

  • Ege Postası
  • 10.10.2013 - 11:35
İZMİR - Her zaman yanındayız . Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Erzurum ilini Sevenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Bayraklıda bulunan Erzurumlu yöre dernekleriyle birlikte toplantıya katıldı. Bayraklı Belediyesi kurulduğu ilk günden beri tüm derneklere eşit yaklaşmıştır. “Biz her zaman herkesin ve herkesimin belediyesi anlayışıyla hizmetlerimizi Bayraklıda sürdürdük” diyen Karabağ, “16, 17 ve 18 Kasım tarihlerinde Bayraklı’da Erzurum günleri etkinliğini sizlerin katılımı ve destekleriyle gerçekleştireceğiz” dedi.
Gecelerin sürprizi İbrahim Erkal
Bayraklıda üç gün boyunca sürecek Erzurum Günleri etkinliğinde final gecesinde Erzurumlu sevilen sanatçı İbrahim Erkal gelecek. Toplantıda bulunan tüm Bayraklı Erzurum yöre dernek başkanları Başkan Hasan Karabağ’ın 4.5 yıllık Belediye Başkanlığı süresince her zaman yanında olduklarını bizde Erzurum ili sevenler derneği başta olmak üzere tüm Erzurumlular olarak her zaman Başkanımız Hasan Karabağ’ın arkasında olduklarını belirtiler.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.