Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da yüzler gülüyor

Bayraklı’da yüzler gülüyor

Bayraklı Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyen Bayraklı Belediyesi, bu yılın ilk 8 ayında 2 bin 586 dar gelirli aileye yardım ederek yüzleri güldürdü. 8 ayda 2 bin 568 aileye yardım

  • Ege Postası
  • 25.09.2016 - 10:27

İZMİR - Bayraklı Belediyesi, dar gelirli ailelerin yanında olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahiplerinin yıl boyunca taleplerini toplayarak, yerinde incelemeler yapan ekipler, imkanlar dahilinde vatandaşların derdine çözüm buluyor. Dar gelirli ailelerin başarılı çocuklarına burs veren Bayraklı Belediyesi, eşya, nakdi, gıda ve yakacak yardımı gibi birçok ihtiyacın karşılanması için koordineli çalışıyor.

TOPLAM RAKAM 30 BİNİ GEÇTİ

Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu yılın ilk yarısında 2  bin 586 kişiye yardım elini uzattı. Bin 126 kişiye gıda, 286 kişiye yakacak, 198 kişiye eşya yardımında bulunulurken, sosyal market projesi ile 976 vatandaşa kıyafet yardımı yapıldı. Bu yıl içinde bin 500 öğrenciye burs verilmesi kararlaştırıldı. Böylece 8 yılda destekte bulunulan kişi sayısı 30 bini geçti.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, her zaman vatandaşların yanında yer aldığını belirterek, “Dar gelirli ailelerimize elimizden geldiği kadar yardımda bulunuyoruz. Kimsenin yatağına aç girmesine gönlümüz razı gelmez. Bunun için de Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla sıkıntı çeken vatandaşlarımızı tespit ediyoruz, başvuruları değerlendiriyoruz. Eşya, giyecek, yakacak ve nakdi yardımda bulunuyoruz. İşsizlere İş-Kur birimimiz aracılığı ile iş bulmaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza burs veriyoruz. İlçemizde özellikle vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak projelerin altına imza atıyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.