Dolar 32,5239
%-0.07
Euro 34,8144
%-0.15
Altın 2.423,210
%-0.28
Bist-100 9.738,00
%0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da tartışılan başvuru

Bayraklı'da tartışılan başvuru

AK Parti’den bir yıl önce CHP’ye geçen Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karaman başvuruların son gününde Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Karaman’ın aday adaylığı partide tabanında rahatsızlık yarattı. Bir yıl önce AK Parti’den geldi, aday adayı oldu

  • Ege Postası
  • 27.10.2018 - 12:39

EGEPOSTASI- CHP Genel Merkezi’nin yerel seçimler için il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelgeye göre belediye başkan ve meclis üye aday adaylığı düşünen isimler için başvuru süresi dün itibariyle sona erdi.
İzmir’de büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için 9 resmi başvuru yapılırken, 30 ilçeye ise 330’a yakın aday adayı başvurdu.

Başvuruların son gününde en sürpriz gelişme Bayraklı’da yaşandı.
Geçen yıl AK Parti’den istifa ederek CHP’ye katılan ve transferi partide tartışmalara yol açan Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Karaman Bayraklı Belediye Başkan Adayı Adayı oldu. İlçe başkanlığına giden Karaman adaylık dosyasını İlçe Başkanı Cemalettin Alper’e teslim etti.

Bayraklı halkının teveccühüyle yola çıktığını ve Bayraklı için bugüne kadar önemli hizmetler verdiğini söyleyen Karaman’ın aday adaylığı parti kulislerinde şaşkınlıkla karşılandı. Bazı CHP’liler Karaman’ın yaklaşık 5 yıllık yerel yönetim karnesinin zayıf olduğunu iddia ederek “meclis üyesi olarak bir yılda CHP’de varlık gösterememiş bir ismin aday adaylığı cüretini göstermesi şaşkınlık verici. Üstelik henüz bir yıl önce AK Parti’den gelmiş ne kadar CHP’li olduğunu gösterememiş bu ismin aday adaylığını samimi bulmuyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.