Dolar 32,5217
%-0.08
Euro 34,7710
%-0.27
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.713,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da sürpriz istifa

Bayraklı'da sürpriz istifa

Bayraklı Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Mustafa Çekiçci partisinden istifa etti. Daha önce AK Parti’den CHP’ye geçen Çekiçci’nin, istifanın ardından başka bir partiye gidip gitmeyeceği merak konusu oldu. Başkan'a sitem edip bıraktı

  • Ege Postası
  • 15.02.2019 - 17:09

EGEPOSTASI – AK Parti il yöneticisiyken partisinden istifa edip CHP’ye gelen ve bir dönem meclis üyeliği yapan Mustafa Çekiçci, partisini bıraktığını açıkladı.

AK Parti il koordinatörüyken, görevinden ve partisinden istifa edip CHP’ye geçen ve 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi seçilen Mustafa Çekiçci, ani bir kararla CHP’den istifa etti. Çekiçci’nin istifasının arkasında,  CHP’nin belediye meclis üye aday listesine yazılmaması olduğu iddia edildi. Çekiçci’nin Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a “Biz senin için bugüne kadar çalıştık ama sen bizim yeniden meclis üyesi olmamız için hiçbir şey yapmıyorsun. Bu nedenle CHP’den istifa ediyorum” dediği öğrenildi.

Çekiçci’nin, istifanın ardından başka bir partiye gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

ALPER: KAYIP DEĞİL

Egepostası’na istifayı değerlendiren CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “Meclis üyesi Çekiçci’nin istifası partimiz için bir kayıp değildir. Üzerinde konuşulması gereken bir konu da değildir. Bu nedenle çok fazla yorum yapmaya gerek yok. Bundan daha önemli işlerimiz var. Yerel seçimlerde partimizin yereldeki iktidarını devam ettirmeye kilitlendik. Bütün enerjimizi buna harcıyoruz. İki dönemdir dalgalanan CHP bayrağını Bayraklı’da indirmeyeceğiz. Bunun için bütün örgütümüzle, bütün yoldaşlarımızla çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.