Dolar 32,4519
%-0.09
Euro 34,8073
%0
Altın 2.419,870
%-0.12
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da sakin meclis

Bayraklı’da sakin meclis

Bayraklı Belediyesi büyük tartışmalara neden Özkanlar Pazaryeri’nin de içinde barındıracak katlı otoparkın arazisi için Büyükşehir’den 11 milyon 529 bin lira bedeli üç eşit taksitte alacak. Ayrıca gaziler ve şehit yakınlarından bir dahaki seçimlere kadar evlendirme ücretleri için bedel alınmayacak. Bayraklı’da sakin meclis

  • Ege Postası
  • 02.09.2019 - 18:51

YUSUFTOMRUK/EGEPOSTASI - Bayraklı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Serdar Sandal idaresinde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından önergelere geçilmesi sonrası Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Yüksek Öğretim Kız Yurdu’nun Kurucu Temsilcisi Sakine Akyüz'ün yerine oy birliğiyle Ulaş Aydın atandı.. Kız yurdunun işleyişinin yürütülmesi Aydın’a teslim edildi. Ayrıca daha önce komisyonlara gönderilen ve komisyondan oy birliğiyle kabul edilen önerge sonrası Bayraklı’da gaziler, şehit ve gazi çocukları bir dahaki yerel seçimlere kadar evlendirme hizmetlerine para ödemeyecekler. Öte yandan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Birimi ve Çocuk Masası Birimi kuruldu. Kadın cinayetleri kınanırken, Alevi vatandaşların Muharrem Ayı da kutlandı. 30 Ağustos konuşuldu şehitlere rahmet dilendi. Dilek ve temennilerde kimse söz istemeyince meclis sakin ve kısa sürdü.

Uzun tartışmalara neden olan Özkanlar Pazaryeri’ne çözüm olacak Mansuroğlu Mahallesi’ndeki, Büyükşehir Katlı Bölgesel Otopark yapılması planlanan yere Büyükşehir’in ödeyeceği bedel belli oldu. Büyükşehir Belediyesi 11 milyon 529 bin lira bedeli üç eşit taksitte Bayraklı Belediyesi’ne ödeyecek. Büyükşehir Belediyesi buraya katlı otopark yapacak haftanın belli günü de Özkanlar Pazaryeri burada kurulacak. Daha sonra Büyükşehir bütün tesisi Bayraklı Belediyesi’ne devredecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.