Dolar 32,3859
%0.21
Euro 35,0259
%-0.11
Altın 2.324,450
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da korsan afişe geçit yok

Bayraklı'da korsan afişe geçit yok

Bayraklı Belediyesi, kamuya ait alanlarda izinsiz afiş çalışması yapan belediye başkan aday adaylarına ceza yağdırdı. CHP'den Bayraklı Belediye başkan aday adayı olan Serdar Sandal ve Cemal Mehmethanoğlu'na en üst sınır dikkate alınarak 8'er bin TL ceza kesildi. O iki aday adayına ceza yağdı

  • Ege Postası
  • 19.10.2018 - 09:36

EGEPOSTASI-Seçim sathına girilen İzmir'de yine cadde ve sokaklar belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtar aday adaylarının ilan ve afişleri ile dolmaya başladı. Ancak, meydan, park, cadde, sokak gibi kamuya ait alanlarda izinsiz şekilde asılan bez ve kağıt afişler, benzeri ilanlar belediyeleri harekete geçirdi.

EN ÜST SINIRDAN CEZA ALDILAR

Bu konuda en titiz çalışmayı yürüten Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen şikayetler üzerine, korsan afiş astırdıkları tespit edilen CHP'li iki aday adayına ceza yağdırdı. CHP'den Bayraklı Belediye Başkan aday adayı olan Serdar Sandal ve Cemal Mehmethanoğulları'na en üst sınır olan 8'er bin TL ceza kesildi. İki aday adayının da ilçenin çeşitli noktalarına çok sayıda afiş astırdığı gözönüne alınarak yasaya göre en üst sınırdan ceza kesildiği bildirildi.

BAŞVURU YAPMADAN AFİŞLEME YAPMIŞTI

Öte yandan, cezası kesilen aday adaylarından Serdar Sandal'ın yaptırdığı korsan afişlemeler daha önce Egepostası tarafından haberleştirilmişti. Sandal'ın daha partinin yetkili organlarına aday adaylığı başvurusunu bile yapmadan korsan afiş astırdığı ortaya çıkmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.