Dolar 32,5734
%0.1
Euro 35,0284
%0.57
Altın 2.435,370
%0.5
Bist-100 9.764,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da Hasan Karabağ iddialı... Her partiden oy alırım, ezer geçerim

Bayraklı'da Hasan Karabağ iddialı... Her partiden oy alırım, ezer geçerim

Egepostası ve TV 35’in ortak yayınına konuk olan CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Karabağ, rant belediyeciliği yapmayacakları sözünü vererek, “Kentleşme dönemi bitecek, kendinde dönüşüm başlayacak. Hiçbir vatandaş mağdur olmayacak. Herkes yerinde kalacak. Emsal artışı vereceğiz” dedi. Bayraklı'da Hasan Karabağ iddialı

  • Ege Postası
  • 03.12.2018 - 15:23

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Mikhail Karadaş’ın sorularını  yanıtlayan CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Karabağ, yatay yapılaşmanın yoğun olduğu Bayraklı’da örgütle uyum içinde çalışacaklarını ve vatandaşların her sorununda yanında olacaklarını söyledi.

ÖRGÜTÜMÜN EMRİNDE OLACAĞIM

Örgütle beraber çalışma sözü veren Hasan Karabağ, “Örgütü çok iyi biliyorum. Örgüt başımızın tacıdır. Örgütte böyle bir istek var. Örgüt ister ki belediye başkan adayı olan herkes örgüte bağlı hizmet yapabilsin. Örgütle hiçbir sıkıntımız yok. Zaten ana kademe, gençlik ve kadın kollarımızla iç içeyiz. Gelirsem zaten örgütümün emrinde olacağım. Masada oturan birisi değil de insanların içinde olan bir başkan olmak istiyorum” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİRDE DE BAYRAKLI’DA DA HASAN KARABAĞ OLSUN

Bayraklı Belediye Başkanı ve CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Karabağ ile isim benzerliği yüzünden zaman zaman vatandaşlarla ilginç diyaloglar yaşadığını kaydeden CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Karabağ, "İsim aynı ama kişiler farklı. Zaman zaman beni arayıp ‘biz şunu istiyoruz, bekliyoruz’ diyorlar. Ben meclis üyesi Hasan Karabağ deyince inanmıyorlar. 'Başkan olunca böyle diyorsunuz' diyorlar" dedi.

Karabağ, "Büyükşehirde de Bayraklı’da da Hasan Karabağ olur inşallah” temennisinde bulundu.

HER PARTİDEN OY ALIRIM, EZER GEÇERİM

Aday gösterilmesi durumunda oyları silip süpüreceğini belirten Karabağ, “2014 seçimlerinde yüzde 44 oy almışız. AK Parti bize en yakın. 37 küsur. Benim hedefim en az yüzde 55 oy almak. Çünkü her partiden oy alabilirim. Ezer geçerim” dedi.

PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

"Bayraklı’yı iyi tanıyorum. İyi kötü günlerini paylaştım. Bölgeye hakim olan birisiyim. Bölgede çok sevilen birisiyim. Sayın başkanım tekrar aday olacağım deseydi ben aday olmazdım. Ben iki dönem yaptım, gerekenleri yaptım, sıra büyükşehire geldi dedi ve büyükşehire aday adayı oldu. Kendisiyle görüştüm. Siz büyükşehire adaysınız, şansımı Bayraklı’da kullanmak istiyorum dedim. Sonra gelip aday adaylığı başvurumu yaptım.

SAHAYA İNDİM, MUHTARLARI TEK TEK DOLAŞMAYA BAŞLADIM

Birçok dernek yönetimlerinde ve spor kulüplerinde yöneticilik yaptım. 2008-2018 Ağrı Dernekleri Federasyon Başkanlığı yaptım. İnsanlarla ve bölgeyle iç içeyim. Tüm görevlerimden istifa ettim ve gelip aday adayı oldum. Yoğun bir teveccüh var. Aday adaylığı başvurumu yapar yapmaz sahaya indim. Mahalle muhtarlarıyla başladım. 320 bin nüfusu var Bayraklı’nın. İlçemizin 24 mahallesi var. Muhtarları tek tek ziyaret ettim, dolaştım. Sorun ve sıkıntıları zaten biliyorum, 5 yıldır meclis üyesiyim. Bayraklı’nın coğrafi ve demografik yapısını çok iyi biliyorum. STK’ları ve kanaat önderlerini de dolaştım. Her partiden sevgiyle karşılandım. Her partiden oy verecek seçmenimiz var. Sahaya indiğimde görecekler. Hedefim yüzde 55-yüzde 60 oy almak. Her partiden oy alırım. Lütuf olsun diye konuşmuyorum.

İMAR REVİZYONUNU HIZLI BİR ŞEKİLDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ

15 mahallesi kırsal bölgeler. 5-6 tanesi kırsal ve normal yapıda. Birkaç mahalle ise gökdelenlerin yoğun olduğu yerler. Arada bir uçurum var. Birisi 150 milyon dolarlık dairede oturuyor. Diğeri 50-60 liralık dairede oturuyor. Bunu çözeceğiz. Sosyal belediyeciliği uygulayacağız. İmar revizyonunu hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Büyükşehire kim başkan olursa olsun süratli bir şekilde imarı sil baştan değiştirmemiz lazım.

BÖLGEDE PARA VERMELERİNE KARŞIN HALA TAPUSU OLMAYAN VAR

Bölgede arsaları için birden fazla para verdikleri halde tapularını alamayan çok sayıda vatandaşımız var. Bu insanların sorunlarının hepsini çözeceğim. Yüzde 70’i yatay yapı. Yolu problem, yeşil alanı, spor alanı, sosyal alanları problem. Çıkmaz sokaklar var. İnsanların nefes alacağı yerler yok. İmar planı revizyonu yapılması şart. Emsal artışı vereceğiz insanlara. Gecekondulaşmayı kentsel dönüşüme çevirdiğimizde enerji sorunlarını da çözme adımını atacağız.

MUHTARLARA BİNA, VATANDAŞLARA TAZİYE EVLERİ YAPACAĞIZ

Belediyenin başına geldiğimizde tüm mahallelerde taziye evleri yapacağız. Her mahalle muhtarına bir bina yapacağız. Her ay muhtarlarla biraraya gelip sorunlarını dinleyip taleplerini hızla çözeceğim. Engelliler merkezi yapacağız. Önceliğim imar revizyonu tabi. Sayın başkanımızın hizmetlerini devam ettireceğiz. Onun çıtasını daha fazla yükselteceğiz. 2014 seçimlerinde yüzde 44 oy almışız. AK Parti bize en yakın. 37 küsur. Benim hedefim en az yüzde 55 oy almak. Çünkü her partiden oy alabilirim.

ZEYBEKÇİ, SAYIN BİNALİ YILDIRIM’IN ÇOK ALTINDA OY ALACAK

İzmir’de sayın Zeybekçi tutar m? Ben hiç şans vermiyorum. Binali Yıldırım’ın aldığı oyların çok altında oy alacağını herkes görecek. Bayraklı’da da İzmir’de de sonucu değiştirmeyecek Nihat Zeybekçi’nin adaylığı."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.