Dolar 32,4045
%-0.25
Euro 34,7420
%-0.66
Altın 2.438,740
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da CHP'li Sandal'dan gövde gösterisi

Bayraklı'da CHP'li Sandal'dan gövde gösterisi

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal seçim startını verdi. Bayraklı Sevgi Yolu’nda binlerce kişinin katıldığı mitingle yola çıkan Sandal, "Ayrışarak, bölüşerek değil, birleşerek, barışarak kazanacağız. Kimsenin işinde, aşında, koltuğunda gözümüz yok. Biz bu kentte herkesin ekmeğini büyütmeye talibiz" dedi. 'Ayrışarak değil, birleşerek kazanacağız'

  • Ege Postası
  • 11.02.2019 - 19:17

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Adayı Serdar Sandal binlerce kişinin katılımıyla seçim startını verdi. Sandal’ın Bayraklı Sevgi Yolu’ndaki mitingine CHP İzmir milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel ile CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, Bayraklı'dan aday adayı olan bazı isimler ve parti yöneticileri ile binlerce vatandaş katıldı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Sandal, "Bayraklı'da en yüksek oy oranına ulaşacağız" dedi.

Aday adaylarına yarışta gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür eden Sandal, “İthal aday adaylarına karşı dik duran Bayraklılı aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu ilçeyi bu göreve talip olanlarla birlikte yöneteceğiz. Ayrışarak bölüşerek değil, birleşerek barışarak kazanacağız. Hep birlikte daha da büyüyeceğiz” dedi.

Sandal, "Şundan emin olun ki Bayraklı’nın bir evladı, çocuğu burada doğmuş, babasını burada toprağa vermiş biri olarak Bayraklı’nın hakkını sonuna kadar savunacağız. Bayraklı'yı Bayraklılılar yönetecek” dedi.

Bayraklı’nın Karşıyaka ve Bornova ile anılmak istemediğini söyleyen Sandal, Bayraklı’nın İzmir’in merkezi olduğunu bu nedenle de ilçenin kendi kent kimliği ile ayakta durmasını istediklerini ifade etti.

İlçede yaşayan tüm vatandaşların ekmeğini büyütmeye talip olduklarını belirten Sandal şu şekilde konuştu:

“Bizlerle ilgili ne söylerlerse söylesinler, hangi ithamlarla bulunurlarsa bulunsunlar bizim vicdanımız, ahlakımız ve duruşumuz net. Bırakın işçilerimizin çıkartılmasını bir kişinin bile işsiz kalmasını istemem. Belediyede çalışan arkadaşlarımız da dahil olmak üzere tüm çalışanlarımızın ekmeğini büyütmeye geliyoruz. Kimsenin işinde, aşında, koltuğunda gözümüz yok. Biz bu kentte herkesin ekmeğini büyütmeye talibiz. Bayraklı’da bir kişi bile yatağa aç girerse zaferle kazanacağımız bu başkanlık koltuğu ve makamı bana haram olsun. Ben aşımızı büyütmeye, paylaşmaya geliyorum"

31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli ve İdari Seçimlerde Bayraklı’da hedeflerinin yüzde 60 oy oranına ulaşmak olduğunu açıklayan Sandal, “Bu dönem Bayraklı’daki bütün sandıkları patlatmak zorundayız. Bornova mahalleleri, Bayraklı merkez mahalleleri, yukarıdaki mahallelerimizin tamamındaki sandıkların hepsinin patlamış olması lazım. Bizim hedefimiz yüzde 60.  Bütün örgütüme ve yoldaşlarıma sesleniyorum, diğer partilerdeki emekçi dostlarıma, sofrasındaki ekmeği bizimle bir olan arkadaşlarıma sesleniyorum. Kimseyi ötekileştirmeye gelmiyoruz ama bize bu dönem öyle bir güç verin ki sizden aldığımız güçle Bayraklı’yı İzmir’in kalesi yapalım” diye konuştu.

Sandal, “Bizim öncelikli, projemiz açlıkla, yoksullukla mücadele olacak. Bizim tercihimiz yoksul, emekçi insandan, bizden olan, bizimle aynı sofrası olan insandan yana. Şundan emin olun ki yarın Serdar Sandal belediye başkanı olduğunda bu kentte bir insan yatağa aç girerse, zaferle kazanacağımız bu başkanlık koltuğu ve makamı bana haram olsun. Okula gidemeyen, ihtiyaçları karşılanamayan, farklı sıkıntıları olan tüm çocuklarımızın derdi bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Adaylığının açıklanma sürecinin geciktiğini fakat buna rağmen bütün hazırlıkların tamamlanmış olduğuna dikkat çeken Sandal, seçime kadar tüm Bayraklı’yı kapı kapı, sokak sokak dolaşarak kendilerini, partinin programını herkese anlatacaklarını, Bayraklı’da en yüksek oyu almak için çalışacaklarını dile getirdi.

“Yüreğinde hak, hukuk, adalet sevgisi olan herkesi bu bayrağın altına bekliyoruz” diyen Sandal, Herkesle teker teker kucaklaşacaklarını, mahallelerde, sokaklarda beraber olacaklarını vurguladı. Sandal, “Bizi yalnız bırakmayan milletvekillerimize, yöneticilerimize, ilçe örgütümüze, Ankara’da ithal adaya karşı direnen aday adayı arkadaşlarıma ve Bayraklılı kardeşlerime teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, kısa bir konuşma yaptı. “Bayraklı’da 10 yıldır hizmet etme sevdasıyla çalıştıklarını ifade eden Alper, “Bayraklı halkının tamamına, eşit mesafede, yurttaş, insan hakları ve özgürlük bilinciyle, demokrasi kültürüyle ayrıştırmaya karşı el ele, kol kola Bayraklı halkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.