Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0712
%-0.14
Altın 2.300,300
%1
Bist-100 8,99
%2.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da bir ilk: CHP Grubu, ilçe binasında toplandı

Bayraklı’da bir ilk: CHP Grubu, ilçe binasında toplandı

Bayraklı Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, dünkü meclis öncesi olağan toplantısını ilçe binasında yaparak, birlik beraberlik mesajı verdi. Toplantıda, meclis üyelerine seslenen Belediye Başkanı Serdar Sandal ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Pınar Susmuş, birlikte çalışarak Bayraklı’yı çok daha iyi noktalara taşıyacaklarını vurguladı. Bayraklı'da örgüt belediye arasında bir ilk

  • Ege Postası
  • 09.01.2020 - 10:28

Grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Pınar Susmuş, “Güçlü örgüt, güçlü belediye” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, “Belediye Başkanımızla kesin bir iş birliği içindeyiz. Mücadelemize, meclis üyesi arkadaşlarımızın da, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın da, örgütümüzün de sonuna kadar sahip çıkacağını biliyoruz. Elde ettiğimiz başarı, halkımız tarafından takdir ediliyor, tüm İzmir tarafından izleniyor. Bu başarıda herkesin katkısı var. Bundan sonra da bu katkının devam edeceğine inanıyorum. Hep birlikte, el ele, kol kola mücadele edeceğiz” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da, ilçe örgütüyle uyum içinde çalıştıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:  “Ben inanıyorum ki ilçe yönetimindeki arkadaşlarım, örgütümüzle birlikte bizim bütün çalışmalarımızı cadde cadde, sokak sokak vatandaşa anlatacaklar, eksiklerimizi gelip bize söyleyecekler. Daha iyiye daha güzele nasıl gideriz, bunu hep birlikte bulacağız. Bu, sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelme meselesi değil, aynı zamanda milli mücadeledir.  Bu ülkeyi var eden değerlerin yeniden bu ülke adına ayağa kalkması lazım. Hiçbir alçak, bizi taşeron örgütlerle, terör örgütleriyle bir araya getiremez. Hiç kimse bizim ulusal bütünlük ile ilgili tereddütlerimiz olduğunu söyleyemez. Biz babamızdan, dedemizden bu mücadelenin içindeyiz. Bugün de bu ülke parçalanmasın, bu ülkenin insanları refaha kavuşsun diye mücadele ediyoruz. Her şeye direnen, başını eğmeyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir liderimiz var. Kimse bizim Mustafa Kemal’in yolundan, Cumhuriyet’ten, laiklikten, bu üniter devlet anlayışından farklı bir alana sürükleyemez. Biz bunu birilerinin ezberi olarak söylemiyoruz. Bu bizim genimizde var, kanımızda var, duruşumuzda var. Sonuna kadar da böyle olacak.”

Siyasete başka bir pencereden baktıklarını belirten Başkan Sandal, “Bugün birileri bu süreçten rahatsız olabilir. Bu çok doğal. Rakip siyasi partilerimiz var, kendi siyasetimiz içinde rekabet ettiğimiz arkadaşlarımız var. Farklı zihniyetlerde arkadaşlar var, beklentileri karşılanmayan arkadaşlar var. Biz yarışı üretimden yana, güzelden yana, iyiden yana yapalım. Her türlü eleştiriye açığız. Yeter ki yapıcı olsun, sağlıklı olsun, içinde kamu menfaati olsun. Seçilmiş belediye başkanları, ahlaklarıyla, vicdanlarıyla, duruşlarıyla, kamu yararı gözeterek çalışırlarsa, herkesi kucaklarlarsa, bu ekonomik krizde yoklukla mücadele edebilirlerse ve eğitim sorunlarına parmak basabilirlerse partimizi iktidara taşıyabiliriz” dedi.

Örgütle el ele çok güzel işler yapacaklarını dile getiren Sandal, “Göreceksiniz 5 yılın sonunda ne bizim içimizdeki ucuz muhalefet yapan arkadaşlarımız kalacak, ne onların fesat hesapları kalacak ne de başka bir partinin Bayraklı’da seçimi alma şansı kalacak” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.