Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da bayraklama krizi

Bayraklı'da bayraklama krizi

Bayraklı'nın Nafiz Gürman Mahallesi'nde, CHP'nin seçim bürosunun olduğu binaya AK Parti'nin üç bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri asılınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı. CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper, hem AK Parti'ye hem de kaymakamlık ve emniyete itiraz yağdırdı. CHP ofisinin bulunduğu binaya astılar

  • Ege Postası
  • 07.06.2018 - 12:07

EGEPOSTASI - Bayraklı'nın Nafiz Gürman Mahallesi'nde bayraklama krizi yaşanıyor. CHP'nin seçim bürosunun olduğu binaya AK Parti'nin üç bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri asılınca ortaya ilginç bir tablo çıktı. CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper, hem AK Parti'ye hem de kaymakamlık ve emniyete itiraz yağdırdı. 

Nafiz Gürman'da, alt katını CHP'nin seçim bürosu olarak kullandığı ve parti bayraklarıyla donattığı binanın üst katlarına ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki posteri ile üç AK Parti bayrağı asıldı. Ortaya çıkan tablo şaşkınlık yaratırken, CHP'lilerin büyük tepkisini çekti. 

ŞIK VE ETİK DEĞİL

CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper, yaşananlara anlam veremediğini söyledi. AK Parti İlçe Başkanı'nı aradığını ancak ulaşamadığını, İl Başkanı Aydın Şengül'e yazılı olarak durumu bildirdiğini belirten Alper, "Kimin yaptığını, kimin astığını bilmiyoruz. Kaymakam ve Emniyet Müdürü'nü de aradım. Yasal işlem yapılmasını istedim. Şık değil, etik değil, yasal da değil. İlgileneceklerini söylediler ancak henüz bir şey yapılmadı. Sorunu çözmezlerse, Başbakan'a ve AK Parti Genel Merkezi'ne kadar itirazımızı ileteceğim. Ben de gidip onların ilçe binasına CHP bayrağı assam hoş olur mu" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.