Dolar 32,5548
%0.02
Euro 34,8915
%0.07
Altın 2.425,530
%-0.19
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da baş başa 30 dakikalık zirve

Bayraklı’da baş başa 30 dakikalık zirve

Son il kongresinde karşı karşıya geldikten sonra aralarında soğuk rüzgarlar esen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, aylar sonra ilk kez bir araya geldi. Kocaoğlu, Bayraklılı muhtarlara seslendikten sonra Başkan Karabağ ile makamında yarım saat baş başa görüştü, yatırımlardan CHP’nin kongre sürecine kadar bir çok konuda bilgi alış verişinde bulunduğu öğrenildi. Merakla beklenen zirvede ne konuştular'

  • Ege Postası
  • 13.10.2017 - 16:32

EGEPOSTASI – Muhtarlar zirvesini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, merakla beklenen Bayraklı toplantısını bugün gerçekleştirdi. Başkan Kocaoğlu, muhtarlara seslendikten sonra, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile de uzun zaman sonra ilk kez bir araya geldi.  

CHP’nin son il kongresinde farklı rakipleri destekleyen ve o günden bu yana yan yana gelmeyen iki başkan, Karabağ’ın makam odasında yarım saat baş başa görüştü. Görüşmede Bayraklı’ya yapılacak yatırımlar ve gündemdeki projelerle ilgili bilgi alış verişi yapıldığı, Kocaoğlu’nun Karabağ’a projeler için destek sözü verdiği öğrenildi. İki başkanın CHP’nin kongre süreciyle ilgili kısa bir görüşme yaptığı, örgütü yıpratmayacak bir yapı oluşturulması ve bu yapıyla kongrelere gidilmesi yönünde bilgi alış verişinde bulunulduğu belirtildi. İki başkanın da görüşme çıkışı keyifli oldukları gözden kaçmadı. 

DOKUZUNCU DURAK

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,  Başkan Karabağ ile görüşmeden önce muhtarlarla bir araya geldi. Karabağlar, Buca, Gaziemir, Narlıdere, Balçova, Güzelbahçe ve Konak’ın ardından bir gün içerisinde hem Bornova hem de Bayraklı ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Kocaoğlu ilçe muhtarlarının şikayetlerini tek tek dinledi ve not aldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya ilçedeki 24 muhtarın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı bürokratları ile meclis üyeleri de katıldı. İzmir’in gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerle herkese örnek olacağının altını çizen Başkan Kocaoğlu, muhtarlarla işbirliği ve diyalogun güçlenmesiyle sorunların çözümünün de daha hızlı sağlanacağını söyledi. 

Kocaoğlu Bornova muhtarlarıyla buluştu: İzmir'e köy diyenler... 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.