Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da adaylık için sürpriz isim! Kongre öncesi ortalık toz duman

Bayraklı'da adaylık için sürpriz isim! Kongre öncesi ortalık toz duman

CHP'de delege seçimleri tamamlanırken, partide gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Yaklaşan kongre süreci öncesi, kulisler hareketlendi. Bayraklı’da adaylık için çok sayıda isim konuşulurken, kongreye kiminle gidileceği henüz net değil. Kulislerde muhalefetin adayı olarak sürpriz bir isim ortaya çıktı. Kongre öncesi ilçede ortalık toz duman

  • Ege Postası
  • 02.12.2019 - 14:16

EGEPOSTASI- CHP’de 8 Kasım'da başlayan ve dün sona eren mahalle delege seçimlerinin ardından kongre hesapları başladı. Yaklaşan kongre öncesi Bayraklı’da adaylık için çok sayıda isim konuşulurken, bugün muhalefetin adayı olarak sürpriz bir isim ortaya çıktı.

Bayraklı’da kurucu İlçe Başkanı Ali Sami Doğrukul yönetiminde ilçe sekreterliği görevinde bulunan Niyazi Şehitlioğlu’nun adaylık için nabız yokladığı ifade edildi. 

Şehitlioğlu’na, Bayraklı’nın kurucu Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eski meclis üyesi Münir Demir ve bazı önemli isimlerin de destek vereceği kulislerde konuşulurken, yeterli destek bulması halinde adaylığını açıklayacağı belirtildi.

Bu arada Niyazi Şehitlioğlu, Mavi listenin kazandığı Mansuroğlu Mahallesi’nde delege seçilmişti. 

BAYRAKLI’DA TAŞLAR YERİNE OTURMADI

Bayraklı’da mevcut İlçe Başkanı Cemalettin Alper’in “aday değilim” ancak örgüt isterse aday olurum açıklamasının ardından adayları beklediği konuşulurken, Belediye Başkanı Serdar Sandal ise Pınar Susmuş için ilçede nabız yokluyor. Ancak ilçede Susmuş’a yönelik örgütten tepkiler olmasına rağmen Belediye Başkanı Sandal’ın Susmuş isminde ısrarcı olması Bayraklı’da işleri çıkmaza sokuyor.

Öte yandan Manvakuyu Mahallesi’nde delege seçimini kazanan Sarı listenin öncülerinden önceki kongrede aday olan Songül Gök de adaylık için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.