Dolar 32,3469
%0.3
Euro 35,1453
%0.07
Altın 2.301,620
%1.06
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baykal'dan 'başkanlık' düzeltmesi

Baykal'dan 'başkanlık' düzeltmesi

CHP milletvekili Deniz Baykal, başkanlık sisteminin tartışılması gerektiğini söylediğine dair haberler üzerine bir açıklama yaparak, bu sözleri söylemediğini ve başkanlık sistemine sonuna kadar direnilmesi gerektiğini açıkladı.

  • Ege Postası
  • 21.10.2016 - 13:46

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın başkanlık sistemi tartışmalarına ilişkin olarak, "Sistem kaçınılmaz noktaya gelince bunu değerlendirmek gerekir diye bakıyorum. Bu kadar sıkıntıyı yaşadığımız bir dönemin şartları içinde değerlendirmemiz gerekir başkanlık sistemini" dediğine ilişkin haber, gündeme bomba gişi düştü.

Yenibirlik gazetesinden Avni Özgürel, kendisine demeç veren Baykal'ın sözlerini gazetede bu şekilde taşıdı. Gazetedeki haberde "CHP, bu konuda özündeki, kökündeki projeye sahip çıkan bir anlayışla parti kamuoyunun önünde iddialı bir şekilde yer tutabilmeli. Ben inanıyorum ki başkanlık rejimi partimiz için önemli önemli bir yer tutacak" denildi.

Ancak Baykal, bu haberin yayınlanmasından sonra bir düzeltme yayınladı. Baykal, başkanlık sistemine "sonuna kadar direnilmesi" gerektiğini vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.