Dolar 32,4687
%0.07
Euro 34,8256
%0.3
Altın 2.479,900
%0.72
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır'dan sert 'Kiralık vekil' tepkisi: Kişi kendinden bilir işi

Bayır'dan sert 'Kiralık vekil' tepkisi: Kişi kendinden bilir işi

Erken genel seçim öncesi CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen, "Siyasetin on beşlileri"nden, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, kendileri için söylenen "Kiralık vekiller" sözlerine, sert bir yazılı açıklamayla tepki gösterdi. "Kişi kendinden bilir işi" diyen Bayır, "Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Tuğrul Türkeş gibi isimleri farklı partilerden transfer edenler acaba onlar içinde aynı ifadeyi kullanabilirler mi" diye sordu. Bayır'dan sert 'Kiralık vekil' tepkisi

  • Ege Postası
  • 25.04.2018 - 13:34

EGEPOSTASI - CHP'den İYİ Parti'ye transfer olarak, seçime katılmasının yolunu açan 15 eski CHP'li vekilden Tacettin Bayır, kendileri için "Kiralık vekil" tabirini kullananlara sert tepki gösterdi. 

"Siyasetin on beşlileri"nden, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, yaptığı yazılı açıklamada, demokrasiye kurulan kumpası bozmak, seçme seçilme hakkının gasp edilmesine engel olmak için 14 arkadaşıyla siper olduklarını belirterek, "Kendi tuzağına düştükleri yüzlerinden okunan, bazı kişiler, şahsım ve arkadaşlarım için 'Kiralık vekiller' tabirini kullanarak, çamur atmaya çalışmaktadırlar. Öncelikle belirtmek isterim ki, Tacettin Bayır olarak, ne şahsımı ne de 14 arkadaşımı kiralayacak ya da satın alacak para, Türkiye’de de dünyada da basılmadı" dedi. Bayır, açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:

"Kişi kendinden bilir işi. Ama bunu acımasızca ifade edenlere, sormak isterim: Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Tuğrul Türkeş gibi isimleri farklı partilerden transfer edenler acaba onlar içinde aynı ifadeyi kullanabilirler m? Yoksa 17/25 Aralıkta ayakkabı kutularındaki paraları mı bu işler için mi kullandıla? Ülkemizde yaşayan insanları 16 yıldır, nefes alamaz hale düşürenlere, Cumhuriyet Rejimi ile hesaplaşma içinde olanlara geçit vermeyeceğiz. Cumhuriyetimize, Bayrağımıza, Ülkemize ve bu toprakların yetiştirdiği en büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk’e bağlılığımızdan ödün vermeyeceğiz. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.