Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır'dan kurultay tartışmalarına 'İnönü'lü gönderme

Bayır'dan kurultay tartışmalarına 'İnönü'lü gönderme

CHP’de olağanüstü kurultayı toplamak için başlatılan imza süreci devam ediyor. Genel Merkez ve muhalefet kanadı arasında karşılıklı açıklamalarla tartışmaya dönüşen süreci, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, SHP eski Genel Başkanı rahmetli Erdal İnönü'nün esprisi ile değerlendirdi. Bayır'dan kurultay tartışmalarına 'İnönü'lü gönderme

  • Ege Postası
  • 21.07.2018 - 16:24

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken bir taraftanda Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce lehine değişim talebiyle imza toplama hareketi yürütülüyor.

Dün ititbariyle muhalifler 604 imzanın toplandığını ileri sürerken, genel merkez cephesi ise 604 imza toplandıysa "gereğini yaparız" açıklamasıyla muhalefete adeta rest çekmişti.

Bunun yanında basında ve sosyal medyada sürekli karşılıklı açıklamalarla ortam her gün biraz daha gerilirken CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, gelinen noktayı SHP eski Genel Başkanı rahmetli Erdal İnönü'nün esprisi ile değerlendirdi.

Bayır'ın sosyal medya hesabından paylaştığı o mesaj;

"Partimizin içinde bulunduğu durumu görünce, SHP Eski Genel Başkanı Erdal İnönü'nün esprisi aklıma geldi.

Hep birlikte yemek yemek için girdiğimiz lokantada; garsonun, Erdal Beye "Ne yemek istersiniz'" sorusuna, Erdal Beyin "Zahmet etmeyin. Biz Sosyal Demokratlar birbirimizi yeriz. Bişey almayalım." dediğini hatırladım.

(Rahmetle anıyorum. Işıklar içerisinde uyusun.)"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.