Dolar 32,5069
%-0.1
Euro 34,9379
%0.31
Altın 2.434,940
%0.49
Bist-100 9.800,00
%0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır'dan kız öğrencilere yemek davet!

Bayır'dan kız öğrencilere yemek davet!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın eşi Tülay Bayır’dan Sibel Ünli’nin Türkiye’yi yasa boğan ölümü sonrası kız üniversite öğrencilerine açık davet geldi. Bayır'dan kız öğrencilere yemek daveti

  • Ege Postası
  • 06.01.2020 - 15:33

EGEPOSTASI –Üniversite öğrencisi  Sibel Ünli’nin maddi imkansızlıklar ve işsizlik nedeniyle intihar etmişti.

Genç kızın Türkiye’yi yasa boğan intiharı sonrası  ‘Gidecek yerim yok, yaşanmaya değer bir hayatım da" paylaşımı ortaya çıkmış. Dah sonra Soru sorma platformu “Curious Cat” de kendisine “Eline 20 bin lira geçse ilk ne yaparsın'” sorusuna ise "kibele1903" mahlasıyla “KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) borcumu öderim” cevabını vermiş,  Aynı platforma 12 gün önce neden hastaneye yattığını soran bir takipçisini ise “Majör Depresyon” diyerek yanıtladığı ortaya çıkmıştı.

Ünli, 7 Kasım'da yaptığı paylaşımda da "Bir liraya karnımı doyurabilir miyim enter. Yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var" demiş, yeni yıl dileğine ise 'iş bulmak' paylaşımları ortaya çıkmış ve Türkiye tokat yemişe dönmüştü.

Yaşanan gelişmeler sonrası İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın eşi Tülay Bayır’dan maddi durumu olmayan üniversite öğrencilerine açık davet geldi.

Tülay Bayır’n sosyal medyadan 'Kızımdan, kız öğrencilere davet' başlığıyla duyurduğu çağrısı söyle; “Karabağlar bölgesinde bulunan öğrenci kardeşlerimden durumu olmayan karnı acıkmış olan kim varsa buyursun gelsin. Allah ne verdiyse hep birlikte yeriz. Misafirim olun. AS-EL Yapı Market A.Ş. Karabağlar Belediye Arkası 5709 sok. No: 39”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.