Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayındır'da Ufuk Sesli dosyasını teslim etti

Bayındır'da Ufuk Sesli dosyasını teslim etti

Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, belediye başkanlığı aday adaylığı için dosyasını CHP Bayındır İlçe Başkanlığı’na teslim etti. Sesli’yi başta ailesi, Bayındırlılar, çalışma arkadaşları, meclis üyeleri ve partililer yalnız bırakmadı.

  • Ege Postası
  • 20.10.2018 - 10:01

Kalabalık bir grup ile İlçe başkanlığı önüne gelen Sesli, davul zurna ve sloganlar eşliğinde binaya girdi. Dosyasını İlçe Başkanı Hasan Dülger’e teslim etti. Daha sonra dışarı çıkarak ilçe başkanlığı önünde bekleyen kalabalığa bir konuşma yapan Sesli, “Sevgili dostlar, sevgili Bayındırlılar, sevgili yol arkadaşlarım, sevgili partililerim, yoldaşlarım hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. 1988 yılında Bayındır’a geldim, Bayındır’ın doktoru oldum. Karadenizliye sormuşlar 'nerelisin diye, daha evlenmedim' demiş. Ben, eşimle evlenince tam bir Bayındırlı oldum, Bayındır’ın eniştesi oldum. Seneler geçti, yıl 2014 oldu, Bayındır’ın Belediye Başkanı oldum. Bunu hemşehrilerim, örgütüm ve sizler sayesinde elde ettim; sağ olun var olun. Uzun gözüken ama çok çabuk geçen bu beş sene boyunca birçok şeyler yaptık. Üstümüze düşen görevleri layığı ile yerine getirmeye çalıştık. Okullarımızın onarımı ile uğraştık, çünkü eğitim çok önemliydi ve gençlerimizin geleceği olan eğitime önem vermek zorundaydık. Okulların çatıları olsun, boyaları olsun eksik gördüğümüz her alanda destek verdik. Camilerimize de destek olduk; onarılacak, düzeltilecek yerleri ekiplerimizle elden geçirdik. Mesala, Alanköy Mahallemiz’deki caminin zemini kayıyordu, yıkılacaktı, köylümüzün, belediyemizin ve dışarıdan gelen destekleri ile beş ay içinde çok güzel yeni bir cami yaptık. Şimdi o camimiz ibadete açıldı. Eskiden traktörle bile gitmekte zorlanılan üretim yollarını İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteği ile şimdi bisikletle bile gidilebilir hale getirdik. Yaklaşık 200 km‘lik asfalt yol yapıldı. Ama bitti mi, hayır. Çünkü bitirmemiz gerek daha çok işler var. Birlik, beraberlik olduğu müddetçe başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Ben bunun bilincindeyim, bunun güvencesindeyim. Değişik sosyal proejelere imza attık. Evde Bakım Hizmetlerini başlattık. Bunlar Bayındır’da şimdiye kadar yapılmayan çalışmalardı. Yaşlılarımızın, evden çıkamayacak durumda olanların bakımları için destek vermeye başladık. Yaklaşık 10 bin kişiye 300 bin liraya yakın bir tutarda gıda yardımında bulunduk.  Bunu yaparken şatafatla yapmadık. Tek tek tüm adreslere gittik ve yardımlarımızı ulaştırdık" dedi.

Aziz Kocaoğlu'na da verdiği destekten dolayı çok teşekkür eden Sesli, "Kendisine sonsuz saygılarımı sunarım, bir büyüğümüz bir abimiz olarak her zaman önderimizdir. Hep birlikte daha nice güzel günler görmek üzere,  daha nice seneleri beraber geçirmek üzere hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sağ olun var olun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.