Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayaraklı'nın Perileri'ne Başkan Sandal dopingi

Bayaraklı'nın Perileri'ne Başkan Sandal dopingi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ni 4’üncü sırada tamamlayarak, üst lige çıkmak için play off’a kalmayı başaran Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’na Başkan Serdar Sandal’dan tam destek geldi. Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’ı ziyaret ederek, başarı sözü veren Bayraklılı kızlar gözünü birinci lige dikti, rakiplerine gözdağı verdi. Perilere Başkan Sandal dopingi

  • Ege Postası
  • 18.04.2019 - 09:09

Bayraklı’yı çocukların, gençlerin ve kadınların omuzlarında yükseltme hedefiyle göreve geldiklerini ve bu anlamda onların sosyal hayatta daha fazla yer almalarını sağlayan en önemli konulardan birinin spor olduğunun bilincinde olduklarını belirten Başkan Sandal, “ Bizim görevimiz sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak sizin de hep daha ileriye gitmek” dedi. Sandal, “Hedefimiz Bayraklı’ya yeni bir çehre kazandırmak. Bayraklı’nın tanınırlığını, bilinirliğini artırabilmek. Bu anlamda sizin de desteğiniz büyük. Biz elimizdeki tüm imkânları kullanarak, elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bir de birinci ligde olursanız daha güzel. Bizim zaten projemiz dünya çocuk ve gençlik kenti Bayraklı. İlçemizi çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın omuzlarında yükseltmek istiyoruz” diyerek, sporculara başarılar diledi.

Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol Takımı play off ilk maçında lig 7’ncisi Bursa BŞB ile karşı karşıya gelecek. Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabaka 21 Nisan Pazar saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Başkan Sandal da tribünden takip edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.