Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur temizlik işçilerimizi alkışlıyoruz

Batur temizlik işçilerimizi alkışlıyoruz

Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, gece gündüz demeden görev başında.

  • Ege Postası
  • 21.03.2020 - 14:19

Koronavirüs ile mücadelenin görünmez kahramanları temizlik işçileri, Konak’ta her gün çöpleri toplamaya; dezenfekte ve yıkama çalışmalarına devam ediyor. Şehirde temizliği ve hijyeni sağlayabilmek adına görev başına geçen Konak Belediyesi temizlik personeli, halk sağlığı için mücadeleye en büyük destek veren grupta yer alıyor. Yüksek riske rağmen Konaklıların sağlığı için 24 saat göreve devam eden temizlik ekipleri, çöp toplamanın yanı sıra dezenfektasyon ve yıkama çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor.

Çöplerinizi poşetleyip ağzını bağlayarak atın

Temizlik İşleri personeli ile gurur duyduğunu açıklayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, toplum sağlığı için her gün elleriyle çöp toplayan; sokakları yıkayan ve insanların en çok temas ettikleri bölgeleri dezenfekte eden temizlik ekiplerine teşekkür etti. Temizlik işçilerinin de evlerinde onları bekleyen aileleri olduğunun unutulmaması gerektiğini dile getiren Batur, evsel atıkların poşetlenerek ve poşet ağızlarının sıkıca bağlanarak çöpe atılması gerektiğini hatırlattı.

Temizlik İşçilerimizi alkışlıyoruz

Koronavirüs ile mücadele en yoğun çabayı gösteren sağlık personeli ile birlikte en yüksek risk grubunda olan temizlik işçilerinin de unutulmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Batur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sağlıkçılarla birlikte hiçbir şekilde aksamaması gereken bir meslek kolu da temizlik işleri. Günde 500 ton çöp toplayan, durmaksızın dezenfekte çalışmalarına katılarak kentimizi temiz tutan ve Koronavirüsle savaşımızda önemli destek veren Temizlik İşleri personelimiz de alkışı hak ediyor. Canla başla çalışan sağlıkçılarımızın yanında temizlik ekiplerimizi de alkışlıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.