Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur, Konak’ı iftar sofrasında buluşturdu

Batur, Konak’ı iftar sofrasında buluşturdu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, dün akşam Tarihi Havagazı Fabrikası’nda ilçe protokolüne iftar yemeği davetinde bulundu. Batur, Konak’ı iftar sofrasında buluşturdu

  • Ege Postası
  • 24.05.2019 - 11:19

Davete, Konak Kaymakamı Mehmet Eriş, Konak İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Konak Belediyesi meclis üyeleri, Konak Belediyesi Ak Parti Konak Grup Başkan Vekili İsmail Özen, CHP İl Başkan Yardımcısı Yasemin Menokan, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Coşkun Tatar, MHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Özmen’in yanı sıra çok sayıda siyasi parti temsilcisi, Muhtarlar ile Şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Konak’ta çok güzel işler yapacağız

İftar yemeğinde konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, katılımcıların yaklaşan Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başladı. Konak Belediye Başkanı olarak göreve geldiği süreçte, seçim çalışmaları sırasında tespit edilen eksikliklere ilişkin olarak bir çalışma planı oluşturulduğunu ve yol haritası çizildiğini belirten Batur, “Muhtarlarımız, meclis üyesi arkadaşlarımız, siyasi parti ve düşüncesi ne olursa olsun, tüm çalışma arkadaşlarımızla, özellikle meclis üyesi kardeşlerimle Konak’ta çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Konak’ı değiştireceğiz, Konak’ı yenileyeceğiz

Özellikle muhtarların ilettiği sıkıntı ve eksikliklerin hızla giderilmesi için çalışılacağını söyleyen Batur, “Konak’ı değiştireceğiz, Konak’ı yenileyeceğiz. En büyük gücümüz, bugün burada olan arkadaşlarımızdır. Değerli Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Konak için her zaman birlikte mücadele edeceğiz ve Konak’ı İzmir’in en güzel ilçelerinden biri haline getireceğiz” diye konuştu.

Yemekte Şehit yakınları ve Gazilerin de bulunduğuna işaret eden Batur, “Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin anısı önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum ve onlara rahmet diliyorum. Gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Yaşayan gazilerimize uzun ömürler, kaybettiğimiz gazilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün soframızı şereflendirdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Son derece mutluyum

Konak Kaymakamı Mehmet Eriş de Ramazan ayının küskünlerin ortadan kalktığı, insanların barıştığı, kaynaştığı bir ay olduğunu dile getirerek, “Böyle hayırlı bir akşamda sizlerle beraber olmaktan son derece mutluyum. Sayın başkanımız bu konuna vesile olmuşlar; davetleri için teşekkür ediyoruz. Yaklaşan bayramınızı şimdiden kutlamak istiyorum” dedi.

Yemeğin ardından, Muharip Gaziler Derneği İzmir Şube Başkanı Emekli Albay Mehmet Gökmen ile İzmir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Baykal, Başkan Batur’a birer çiçek takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.