Dolar 32,3984
%0.25
Euro 35,0370
%-0.08
Altın 2.330,600
%0.44
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur Kadınlar Günü’nde kadın emeğinin merkezinde

Batur Kadınlar Günü’nde kadın emeğinin merkezinde

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Hatay Semt Merkezini ziyaret ederek belediyenin düzenlediği ücretsiz kurslarda el emeği üretim yapan ve sosyal çalışmalara katılan kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınlar Günü’nde kadın emeğinin merkezinde!

  • Ege Postası
  • 06.03.2020 - 10:27

Konak Belediyesi’nin, kadın emeğinin taçlandığı ve kadınların bir araya gelerek sosyal hayata katıldığı semt merkezlerinde Dünya Kadınlar Günü heyecanı yaşanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında hareketliliğin arttığı merkezlerden biri de Hatay Semt Merkezi oldu. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, üretimin sürekli olduğu ve spor kurslarının da yer aldığı merkezi ziyaret etti ve kurslara katılan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Ahşap boyama, örgü, nakış gibi kursların devam ettiği sınıfları tek tek gezen Başkan Batur, 8 Mart için kadınlara kırmızı karanfiller armağan etti. Kursiyerler, kendi hazırladıkları, üzerinde 8 Mart yazan pastayı Başkan Batur’la birlikte kesti. 

Yeni semt merkezi müjdesi

Semt Merkezlerinin Konaklıların ve Konak Belediyesi’nin bir arada ve iç içe olmasını sağlayan merkezler olduğunu dile getiren Başkan Batur, kadınların merkezdeki özverili çalışmaları için teşekkür etti. Kursiyerlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Batur, yeni semt merkezlerinin açılacağının müjdesini verdi ve “Buradaki halkın bir arada yaptığı çalışmalar her şeyin üstünde. Bizim en önemli amacımız da vatandaşımızı ve belediyeyi bir arada tutmak, bu tür çalışmalarla iç içe olmasını sağlamak. Bundan sonra bu çalışmalar daha da güzelleşecek ve bizler semt merkezlerimizi daha da geliştireceğiz. Sadece burada değil Konak’ın çeşitli semtlerinde, çeşitli mahallelerinde semt merkezlerimizi çoğaltacağız. Toros’ta, Gültepe’de, Halil Rıfat Paşa’da yakın zamanda yeni semt merkezlerimiz açılıyor” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.