Dolar 32,5242
%0.24
Euro 34,8433
%0.35
Altın 2.487,960
%1.04
Bist-100 9.536,00
%0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur'dan Yücel ve Gruşçu'ya açık destek

Batur'dan Yücel ve Gruşçu'ya açık destek

İzmir'in Konak ilçesindeki Pasaport mevkisinde, bir şirketin gökdelen inşa etmek için eski tütün depolarının yıkımına başlaması, tartışmaları da beraberinde getirdi. Tartışmalar üzerine Büyükşehir Belediyesi ile Konak Belediyesi, Estetik Kurul oluşturulması yönünde karar aldı. Meslek odaları ile, ilgili belediyelerden 5 kişinin bulunacağı Kurul, gökdelen projesine dair karar alacak. Yıkım çalışmalarının durdurulması için firmayı uyardıklarını söyleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, inşaat ruhsatını iptal edeceklerini de açıkladı. Batur'dan kongre sürecine ilişkin flaş açıklama

  • Ege Postası
  • 19.12.2019 - 11:13

Konak Belediye Başkanı CHP'li Abdül Batur, basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. CHP'de başlayan ilçe kongrelerine dair konuşan Abdül Batur, Konak'ta yeniden aday olan mevcut İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu'yu desteklediğini söyledi. Batur, "Ben kongrelere müdahale etmiyorum, ama desteklediğim kişiler belli. Konak'ta Çağrı Gruşçu'yu destekliyorum çünkü ona bir ahde vefa borcum var. Seçim döneminde örgüt olarak bizi kabul ettiler. Seçim sürecinde bilfiil yanımda çalıştı" dedi. İl kongresinde ise henüz aday olup olmayacağına dair net bir açıklama yapmayan mevcut Başkan Deniz Yücel'i desteklediğini kaydeden Batur, şunları söyledi:

"CHP İl Başkanlığı seçimlerinde ise Deniz Yücel'i destekliyorum. Yerel seçim sürecini yürütmek kolay değil. Yeni bir siyasetçi. Geleneklerine bağlı. Partinin en iyi şekilde temsil edilmesi noktasında bir duruşu var. Konuları iyi irdeler. Laf olsun diye konuşmaz. Genç bir politikacı. En güzel şekilde partimizi temsil ediyor." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.