Dolar 32,5401
%-0.02
Euro 34,8477
%-0.05
Altın 2.424,020
%-0.25
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur’dan Berkin Elvan ve Ali İsmail Korkmaz çıkışı

Batur’dan Berkin Elvan ve Ali İsmail Korkmaz çıkışı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Diyarbakırlılar Birlik ve Dayanışma derneğinin açılış törenine katıldı.

  • Ege Postası
  • 23.02.2015 - 12:14
İZMİR- Yoğun katılımla gerçekleşen açılış törenine Başkan Abdül Baturun yanı sıra Narlıdere Belediye Meclis üyeleri, CHP İzmir Milletvekili aday adayları, Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, muhtarlar ve Narlıdere’de yaşayan Diyarbakırlılar katıldı.
 
Kabahatimiz, görmezden gelinemez

Narlıdere Diyarbakırlılar Birlik ve Dayanışma dernek başkanı Mustafa Kahraman, dernek binası açılışında yaptığı konuşmada Diyarbakırlılar dernek açılışının geç kalınmış bir açılış olduğunu belirtti. Kahraman “Narlıdere’de Diyarbakırlıların dernekleşme konusunda biz çok geç kalmışlardır. Bunun birçok sebebi olsa da, Nazımın dediği gibi bizim de bu olayda olan kabahatimiz, görmezden gelinemez. Bugün itibari ile oluşturduğumuz örgütlü gücümüz ile sorunları daha kolay aşacağımıza inanıyoruz” dedi.
 
Vazgeçmeyeceğiz
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Diyarbakırlılar dernek binası açılışında bir konuşma gerçekleştirdi. Batur “Narlıdere Anadolu’nun bir mozaiğidir. Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen insanlarımızın barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşadığı bir ilçedir Narlıdere. Diyarbakırlılar, Narlıdere’de nüfus olarak en üst sırada yer alıyor. Maalesef bir araya gelip dernek olmayı gerçekleştirememişlerdi. Fakat bugün birazdan yapacağımız Diyarbakırlılar dernek açılışı ile birlik ve beraberliklerini taçlandıracaklar. Biz Narlıdere Belediyesi olarak hemşeri dernekleri ve sivil toplum örgütleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu yıl yapmayı planladığımız projelerimiz arasında yer alan Haziran ayından sonra başlayacağımız ve tüm dernekleri bir çatı altında toplayacak olan binamız tüm ihtiyaçların çözümü olacak. Derneklerimiz yapacağımız dört katlı binada yer alacak olan bürolarında toplantılarını ve çalışmalarını gerçekleştirecekler. Narlıdere Sosyal demokrasiyi, barışı layığı ile yaşayan bir ilçe.  Biz yerel yönetim olarak sivil toplum örgütlerimizin yanında ve destek olmaya her zaman devam edeceğiz. Biz Narlıdere Belediye olarak, meclis üyesi kardeşlerimizle birlikte, ne sivil toplum örgütlerine verdiğimiz destekten vazgeçeriz, ne de Berkin Elvan ve Ali İsmail Korkmaz adlarını Narlıdere’deki sokaklara vermekten vazgeçeceğiz. Bunu herkes böyle bilsin” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.