Dolar 32,3671
%0.15
Euro 35,0026
%-0.18
Altın 2.325,850
%0.23
Bist-100 9,10
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur’dan Altınordu’ya ziyaret

Batur’dan Altınordu’ya ziyaret

CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet İttifakı'nın ortak adayı Abdül Batur, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu Spor Kulübünün Yeşilyurt Tesislerine bir ziyarette bulundu. Batur, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü tam da Altınordu için söylenmiş olduğunu belirtti. Batur’dan Altınordu’ya ziyaret

  • Ege Postası
  • 12.03.2019 - 13:02

Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Başkan Batur’u kulübün tesis girişinde Altınordu’lu minik futbolcularla birlikte karşıladı. Başkan Batur "Futbolun beyefendilerinin yetiştiği bu değerli kulübümüzde bulunmaktan son derece mutlu oldum" dedi.

Batur, “Tüm Türkiye’ye örnek olan tesis ile yine Türkiye’ye örnek olacak sporcu ve insan yetiştiren İzmirimizin takımı Türkiye’nin değeri Altınordu kulübümüzü tesisleri büyük bir gurur ve beğeni ile gezdim. Pırıl pırıl sporcu kardeşlerimizin yetiştiği bu tesisleri ve Altınordu’yu bu noktalara taşıyan başta Altınordu Spor Kulübü Başkanı Sayın Seyit Mehmet Özkan olmak üzere tüm yönetici ve sporcularını tebrik ediyorum.

Spor her zaman skorbord'da kazanılmaz. Gönüllerde, akıllarda kalan her zaman sportmen ve başarılı mücadeledir. Bu anlayışla daha sahaya çıkmadan gönüllerimizi kazanan Altınordu Sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyor başarılar diliyorum. Elimizden gelen tüm destekle yanınızda olduğumuzu hatırlatmak istiyorum” dedi.

Konak’ta güzel işlere imza atacağına inanıyorum

Ziyaret sırasında bir konuşma gerçekleştiren Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “Konak Belediye Başkan Adayı Sayın Abdül Batur’u tesislerimizde ağırlamak bizler için büyük bir mutluluk.  Kendisini ve sporcu geçmişini bilen biri olarak İzmir futboluna son derece faydalı olacağını düşünüyorum. Göreve geldiğinde sporun ve sporcunun yanında ve destekçisi olacağını biliyorum. Kendisi sporcu kimliğinden hiçbir şey kaybetmemiş. Hatta biraz önce tesislerimizde şut atma fırsatı bulan başkanımız, hala çok sağlam şutlar atıyor.

Zaten sporcu insan, sporla uğraşan insan her zaman daha başarılı olur. Ben Abdül Batur’un Konak’ta son derece güzel işlere imza atacağına inanıyorum. Bizde kendisine her zaman destek olacağız. Başarılar diliyorum” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.