Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur, amatör spor kulüpleriyle bir araya geldi

Batur, amatör spor kulüpleriyle bir araya geldi

CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet İttifakı'nın ortak adayı Abdül Batur, Konak’ın amatör spor kulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Batur, "Spor kökenli bir belediye başkanı olarak her zaman yanınızdayım" dedi. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşen toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu İzmir İl Temsilcisi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir şube yöneticileri, Konak Amatör kulüpler derneği yöneticileri ile Konak’ta bulunan amatör spor kulüp yöneticileri katıldı. Batur, amatör spor kulüpleriyle bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 12.03.2019 - 12:08

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet İttifakı'nın ortak adayı Abdül Batur, "Sporun içinden, içinizden biri olarak bugün ev sahibi sahada olan takım gibi hissediyorum" dedi.

Batur “Bugün Konak sınırları içerisinde amatör olarak mücadele veren tüm futbol kulüplerini bir araya getirerek hem tanışalım hem bundan sonra yapacaklarımızla ilgili bir yol haritası çizmek için bir araya geldik. Ben yirmi yıldır Narlıdere’de belediye başkanlığı yaptıktan sonra İzmir’in kalbi olan Konak’ta hizmet vermek üzere görevlendirildik. Konak’ı tarihiyle kültürüyle bir araya getirerek tercih edilen bir değer haline getireceğiz. Kentsel dönüşüm en önemli sorun. Mimar gözü ile bakınca yaşlanmış ve göz ardı edilmiş mahallelerimizde mimari bakış açımızla yeni ve modern yaşam alanları, vatandaşlarımızın hak ettiği evlerde oturmasını sağlayacak dönüşüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.

Düzenleyeceğimiz festivallerle Konak’ı dünya çapında bilinen ve ziyaret edilen bir turizm değeri seviyesine çıkarmayı planlıyoruz. Bugün toplantımıza katılan çoğunuzun da bildiği gibi ben geçmişten bugüne futbolun içinde biriyim. Yıllarca futbol oynadım. Namık Kemal Lisesi futbol takımında oynadım. Sizlerle beraberim, içinizden biriyim. İçinizden biri olduğum için de desteğinizi istiyorum. Zaten bana destek olacağınızı biliyorum. Sizin derdinizden yine sizden biri anlar” dedi.

Her zaman destek olmaya hazırız

Amatör kulüp yöneticileri ve toplantı katılımcıları, "içimizden biri olan siz Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur’a her zaman destek olmaya hazırız. Tam destek hep destek. Sizin de bize destek olacağınıza eminiz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dediler. Amatör kulüp yöneticileri Başkan Batur’a sporcuların ve kulüplerinin ihtiyaç ve taleplerini aktardı. Gençlerin spora teşvik edilmesi ve spor kulüplerinin tesis sorunlarının görüşüldüğü ve karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunulan buluşmada Konak’ta faaliyet gösteren kulüplerinin desteklenerek gençlere daha fazla destek olunması ve başarılı genç sporcular yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.