Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başsız iskelet dehşeti

Başsız iskelet dehşeti

İzmir'in Bornova ilçesinde, kafası olmayan insan iskeleti bulundu. Şahsın ölüm nedeni ve kimliğinin belirlenmesi için güvenlik güçleri alarma geçti. Bornova'da tüyler ürperten olay

  • Ege Postası
  • 26.05.2016 - 08:43

İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki dağlık alanda bir erkeğe ait çürümüş ceset bulundu. Ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi için, bölgede hakkında kayıp başvurusunda bulunulan kişilerin yakınlarından DNA örneği alındığı öğrenildi.

Olay, Pınarbaşı Semtindeki dağlık alanda çobanlık yapan bir kişi geçen 19 Mayıs günü üzerinde kıyafet bulunan çürümüş bir erkek cesedi görünce jandarmaya haber verdi. Bölgede inceleme yapan jandarma çürümeye yüz tutan cesedin başının bulunmadığını belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından neredeyse iskelet haline gelen ceset İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, ölen kişinin kimliğinin saptanması için bölgede yakınları kaybolanlardan DNA örnekleri alındı. 

Jandarma olayın cinayet ya da intihar olmadığı, dağlık alanda bilinmeyen bir nedenle ölen kişinin başının hayvanlar tarafından başka yeri taşınmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.