Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkent kulislerinde büyük hareketlilik

Başkent kulislerinde büyük hareketlilik

AK Parti yönetimince istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili dün başkent kulislerinde büyük hareketlilik yaşandı. Gökçek öğle saatlerinde İstanbul’dan Ankara’ya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la Esenboğa’da ayaküstü sohbet etti. Erdoğan’la Gökçek arasında özel bir görüşme olmadığı bildirildi.

  • Ege Postası
  • 17.10.2017 - 07:26

Gökçek’in hem Dikmen’de ikamet ettiği başkanlık konutundaki hem de AnkaraBüyükşehir Belediyesi’ndeki makam odasındaki kişisel eşyalarını topladığı belirtildi. Gün boyu Gökçek’le ilgili hareketlilik sürerken parti kanadından ve Gökçek tarafından herhangi bir açıklama olmadı. Melih Gökçek sık olarak kullandığı kişisel Twitter hesabından da 13 Ekim’den bu yana herhangi bir paylaşım yapmadı.

BELEDİYE ÖNÜNDE POLİS

Başkentte Gökçek’in istifa edeceği söylentileri dolaşırken Ankara Büyükşehir Belediyesi binası önündeki TOMA ve polisler de dikkat çekti. Sosyal medyadaki paylaşımlarla farklı iddialar ortaya atılırken polislerin belediye önündeki bir eylem için geldikleri anlaşıldı. Dikmen Vadisi’nde devam eden kentsel dönüşüm projesini protesto eden bir grup belediye önünde açıklama yaptı. Polislerin de bu eylem için belediye önüne geldiği belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.