Dolar 32,5475
%0.11
Euro 34,9059
%0.7
Altın 2.436,380
%0.15
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanvekili Özuslu’dan kanserli anneye utandıran çıkış: Geç bunları geç

Başkanvekili Özuslu’dan kanserli anneye utandıran çıkış: Geç bunları geç

Adaylık sürecinden beri halkla iç içe olan ve makam odası herkese açık olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Başkanvekili Mustafa Özuslu’dan utandıran bir çıkış geldi. Özuslu CV bırakmak için Büyükşehir Belediyesi'ne gelen kanser hastası anneye ‘Geç bunları geç... Sizi referansınız kimse o değerlendirsin ona gidin’ dediği aktarıldı. Başkanvekili Özuslu’dan kanserli anneye utandıran çıkış

  • Ege Postası
  • 24.09.2019 - 15:57

EGEPOSTASI - Büyükşehir’in başlattığı CV bank seferberliği sonrası bazı özel durumlarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından iş alımlarında öncelik yapıldığı biliniyor. Yine Başkan Soyer’in haberdar olduğu bir durum nedeniyle Büyükşehir’e oğlunu işe aldırmak isteyen kanser hastası anne Emine Şimşek, Başkan Soyer’le konuşmak üzere Büyükşehir Belediyesi'ne geldi. Başkan Soyer’in toplantıda olması nedeniyle Emine Şimşek ile Büyükşehir Başkanvekili Mustafa Özuslu görüştü.  



‘BÖYLELERİ BAŞKANIMI TEMSİL EDEMEZ’

Kanser hastası Emine Şimşek'in oğlu Emre Şimşek uzman çavuş olmaya hak kazandı. Ancak annesinin hastalığı sebebiyle yanından ayrılmak istemediğini belirten anne Emine Şimşek şunları söyledi;  

“Tunç Başkanımdan randevu almıştım. Fakat toplantısı olacağı için, Mustafa Bey’in benimle görüşeceğini belirttiler. Mustafa Bey ile telefonda görüştük. Randevulu geldim. Oğlumla birlikte odasına girdik. Başkanımın sözü vardı dedim. Hemen o zaman onunla görüşün benim yetkim yok demeye başladı. Durumumuzu anlattım CV’yi uzattım. CV’yi nezaketen bile almadı. ‘Geç bunları geç’ dedi. ‘Sizi referansınız kimse o değerlendirsin ona gidin’ dedi. Ben dilenmeye gelmedim. Benim başkanım hiç kimseye böyle davranmıyor. Seçim sürecinde de beraber olduk. Herkese çok kibar davranır. Hep tamam der, kimseyi kırmaz. Kapısı herkese açıktır. Geldiğinden beri hizmetleriyle konuşulur. Adeta bir baba başkandır. Ama bu başkanvekili Tunç Başkanımıza hiç yakışmıyor. Böyle insanlar böyle makamlarda olmasınlar. Böyleleri başkanımı temsil edemez, anca karalar. Anne ya da kanser olmam bir ölçü değil. Her şeyden önce ben bir kadınım. Bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor. Çok kırıldım. Sabah 8'de görüşmeye gelmiştim. Saatlerdir bu taş merdivenden ayrılamıyorum. Çocuğumun yanında beni rencide etti. İki evladı için çırpınan bir anneyim. İki yıldır ben bu durumla uğraşıyorum. Bilen biliyorlar. Ama görsünler artık.”



Emine Şimşek’in oğlu Emre Şimşek de “Annem çok kırıldı. Bize bir umut verilmeseydi. Tunç Başkanımızdan hiç böyle bir tepki görmedik. Annem tedavi sırasındaki zorluklar nedeniyle uzman çavuşluğu kazandığım halde gitmedim. Bu şekilde bir muameleyi hak etmedik. Annem ağladığı için çok üzgünüm. Biz aynı zamanda partiliyiz. Seçimlerde Tunç Başkan için çalıştık ve kendisini çok seviyoruz" dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.