Dolar 32,5772
%0.28
Euro 35,0025
%0.09
Altın 2.464,050
%1.14
Bist-100 9.885,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanlardan Kocaoğlu'na destek: Asla yalnız yürümeyeceksin

Başkanlardan Kocaoğlu'na destek: Asla yalnız yürümeyeceksin

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeniden aday olacağı sinyalini vermesinin ardından ilk destek açıklamaları Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'dan geldi. İki başkan da "Asla yalnız yürümeyeceksin" mesajı verdi.. Başkanlardan Kocaoğlu'na destek;

  • Ege Postası
  • 16.01.2019 - 14:46

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmenin ardından “Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarını sürdürdüğü en büyük kent olan İzmir'de ortaya çıkan bu tablonun, adaylığımla ilgili tarihi bir sorumluluk yüklediğini ve bundan kaçmayacağımı Sayın Genel Başkanımızla paylaştım” sözlerine Bergama ve Foça belediye başkanlarından destek geldi.

İlk destek açıklamasını Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç sosyal medyadan yaptı. Gönenç destek açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"15 yıldır İzmir’in dağında taşında izi olan İzmir’in "büyük" Başkan’ı Sayın Aziz Kocaoğlu bugün tarihi bir açıklama yaparak bu zor süreçte görevden kaçmayacağını ve yeniden aday olduğunu açıkladı. Sevgili Başkanım İzmirliler seni bu süreçde yalnız bırakmayacak. Asla yalnız yürümeyeceksin."

Başkan Gönenç’in ardından Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da Başkan Kocaoğlu’nun adaylık sinyaline destek verdi.

Sosyal medyadan, Kocaoğlu ile bir fotoğrafını "Asla yalnız yürümeyeceksin" notuyla paylaşan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yaptığı açıklamada “Sayın Aziz Kocaoğlu’nun böyle tarihi bir süreçte böyle bir karar alması çok önemli. Arkasındayız, yanındayız. O bize yıllarca babalık yaptı. Bir daha başkan adayı olmasını sonuna kadar destekliyoruz. Onun aday olması bizim için de partimiz için de çok önemli. Genel Başkanımız ve genel merkez yöneticilerimizin bu yönde karar vermesini diliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.