Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanlar sahaya indi... İstanbul’da '23 Haziran' mesaisi!

Başkanlar sahaya indi... İstanbul’da '23 Haziran' mesaisi!

İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasının startını verdiği toplantıya katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve Urla Belediye Başkanı İbrahim Oğuz Üsküdar’da alan çalışması yaptı. İzmirli başkanlar İstanbul'da sahada

  • Ege Postası
  • 22.05.2019 - 19:01

EGEPOSTASI- CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun yol haritasını açıkladığı İstanbul'daki toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir’den bazı ilçe belediye başkanları da katıldı.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, toplantı sonrası beraberinde Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’la birlikte alan çalışması yaptı. Soyer ve beraberindeki iki başkan İstanbul’un Üsküdar ilçesinde esnaf turu yaptı, ilçedeki pazarı ziyaret etti.

Soyer ve başkanlar Üsküdar’da vatandaşlardan İmamoğlu için destek istedi. İzmirli başkanlara eşlik eden partililer zaman zaman İzmir Marşı'nı söyledi.

Başkan Soyer sosyal medyadan, "Koordinasyon toplantısının ardından Üsküdar Seçim Standı’nı ziyaret ettim. Aziz Mahmut Mahallesi sakinleriyle sohbet ettikten sonra Salacak esnafıyla buluşup Ekrem İmamoğlu’na olan desteğimizi ifade ettim" notunu paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.