Dolar 32,5700
%0.18
Euro 34,8735
%0.61
Altın 2.431,650
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yücel: İzmir Tabip Odası iktidarın saldırılarının hedefinde

Başkan Yücel: İzmir Tabip Odası iktidarın saldırılarının hedefinde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türk Tabipler Birliği (TTB)’nin kapatılması için yaptığı çağrının ardından Tabipler Birliği'ne ve odalarına destek artarak devam ediyor. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir milletvekilleri İzmir Tabip Odası’na destek ziyaretinde bulundular.

  • Ege Postası
  • 22.09.2020 - 10:34

EGEPOSTASI- Türk Tabipler Birliği’nin koronavirüs salgını yönetiminde yapılan yanlışlara dikkat çekmek için 14-18 Eylül tarihlerini “Yönetemiyorsunuz Tükeniyoruz Haftası” ilan etmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, halk arasında şüpheleri körükledikleri iddialarıyla Türk Tabipler Birliği’nin kapatılması çağrısında bulunmuştu.

Bahçeli’nin çağrısının ardından başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere birçok siyasi, meslek odası ve kuruluştan TTB’ye ve illerdeki tabip odalarına destek yağmıştı.

Tabiplere bir destek de CHP İzmir İl örgütünden geldi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, Tacettin Bayır, Sevda Erdan Kılıç, Mahir Polat ve Özcan Purçu parti üyeleri ile birlikte İzmir Tabip Odası’na destek ziyaretinde bulundu.

Salgınla mücadele döneminde alınan tedbirler, yapılan yanlışlar ve yapılması gerekenler üzerine bilgilendirmenin yapıldığı ziyareti CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından paylaştı.

Yücel paylaşımında, “İzmir milletvekillerimizle pandemi sürecinde hastanelerde kahramanca şifa dağıtırken, iktidarın saldırılarına da hedef olan İzmir Tabip Odası'nı ziyaret ettik.Nazik ev sahiplikleri ve yaptıkları bilgilendirmeler için teşekkür ederiz. Her koşulda sağlık emekçilerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.