Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yücel’den Özkan-Türkmen tartışması değerlendirmesi: Hiç kimse CHP’den büyük değildir

Başkan Yücel’den Özkan-Türkmen tartışması değerlendirmesi: Hiç kimse CHP’den büyük değildir

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, geçtiğimiz haftalarda CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve Ali Rıza Türkmen arasında yaşanan savunma krizine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yücel, Özkan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilçedeki temsilcisinin olduğunu ve yok sayılma gibi bir ihtimalin söz konusu olamayacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 02.10.2020 - 15:19

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP Gaziemir Örgütü geçtiğimiz haftalarda yaşanan disiplin kriziyle İzmir gündemine oturmuştu. CHP Gaziemir İlçe kongresinde birbirlerine rakip olan Kasım Özkan ile Ali Rıza Türkmen, bu kez disiplin soruşturması konusunda karşı karşıya gelmişlerdi. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, Ali Rıza Türkmen'in, sosyal medyadan partiye zarar verecek düzeyde ve partiyi küçük düşürecek paylaşımlarda bulunduğunu öne sürmüş ve resmi bir yazıyla bir hafta içinde savunmasını İlçe Başkanlığı'na vermesini istemişti.

Yaşanan gerilimlerle İzmir gündeminden düşmeyen Gaziemir'de yaşanan 'Savunma' krizi ile ilgili konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partiye mensup olan kimsenin CHP’den büyük olmadığını belirtti ve "İfade verme hakkı da vardır, ifade vermeme hakkı da vardır… Ancak ilçeyi ben tanımıyorum, saymıyorum ya da yok sayıyorum gibi bir düşünce sakat bir düşüncedir. İlçe yönetimi, seçilmiş bir ilçe başkanı o ilçede Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni temsil eder.  Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi'nden büyük değildir. Sonuç olarak ilçeye de verse, İl'e de verse, Genel Merkeze de verse disiplin soruşturması da başlatıldıysa gerekli kurullar incelemelerini yaparlar" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.