Dolar 32,5626
%0.07
Euro 34,9865
%0.45
Altın 2.425,080
%0.08
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yücel’den Ankara mesaisi! Kılıçdaroğlu ile görüştü

Başkan Yücel’den Ankara mesaisi! Kılıçdaroğlu ile görüştü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yaklaşık 30 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun makamında gerçekleşen özel görüşmenin ana gündem maddesinin geçtiğimiz hafta yapılan ilçe başkanları toplantısında Yücel'in edindiği izlenimler ve kongre süreci olduğu öğrenildi. Başkan Yücel’den Ankara mesaisi

  • Ege Postası
  • 16.10.2019 - 10:07

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Bu sabah saatlerinde Ankara’ya giden Başkan Yücel,  öğleden sonra Kılıçdaroğlu ile yaklaşık 30 dakikalık özel bir görüşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu ile görüşmesinden önce bazı genel başkan yardımcıları ile de bir araya gelen Yücel'in görüşmelerinin verimli geçtiği öğrenildi.

Başkan Yücel’in, Kılıçdaroğlu’na İzmir siyasetinde yaşanan son gelişmeleri aktardığı ifade edildi.

Yücel geçtiğimiz hafta geçekleştirdiği ilçe başkanları toplantısında edindiği izlenimleri de Kılıçdaroğlu’na ilettiği öğrenildi. Başkan Yücel son dönemde kongre takviminin ilan edilmesinin ardından İzmir kulislerinin hareketlenmesiyle yaşanan gelişmeleri bizzat Kılıçdaroğlu’na aktardığı, ilçe başkanlarının dilek ve şikâyetlerini, ittifak kapsamında yaşanan gelişmelerin de masaya yatırıldığı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.