Dolar 32,5746
%0.11
Euro 35,0131
%0.53
Altın 2.431,880
%0.36
Bist-100 9.772,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yılmazlar dezenfekte çalışmalarına katıldı

Başkan Yılmazlar dezenfekte çalışmalarına katıldı

Beydağ Belediyesi, yeni tip Koronavirüs tedbirleri kapsamında ana arterler ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokak ve kaldırımları ilaçlayarak dezenfekte etti. Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar da çalışmaları yerinde inceleyerek “Lütfen evlerinizde kalın” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.04.2020 - 14:15

Beydağ Belediyesi, halk sağlığını ciddi bir şekilde tehdit eden koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında uyguladığı dezenfekte çalışmalarını hızlandırdı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı belediye ekipleri ana yollar, caddeler ve parklar başta olmak üzere belediye hizmet binası, eczaneler, bankalar taksiler gibi vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı çok sayıda kamusal alanı dezenfekte etti.

“BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Dezenfekte çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmazlar, konuyla ilgili olarak “Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla tüm tedbirlerimizi aldık, temizlikleri özenle yapıyoruz, dezenfekte işlemlerimiz her gün periyodik olarak yapılıyor ve tüm imkanlarımızı seferber ettik. İnşallah bu sıkıntılardan en kısa zamanda kurtulacağız. Hemşehrilerimizin mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamasını rica ediyorum, panik yapmadan önlemlerimize devam edeceğiz ve güzel günleri hep beraber yeniden yaşayacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.