Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yetişkin’den Ankara çıkarması... Genel Başkan'a 'Sakin Şehir' raporu

Başkan Yetişkin’den Ankara çıkarması... Genel Başkan'a 'Sakin Şehir' raporu

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’de ziyaret etti. Yetişkin daha sonra yarın İzmir’e gelecek Meral Akşener’le de görüştü. Başkan Yetişkin’den Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 29.01.2020 - 17:37

EGEPOSTASI -Seferihisar Belediye Başkanı CHP'li İsmail Yetişkin, Ankara çıkarması yaptı ve TBMM’de ziyaretlerde bulundu. Yetişkin'in ilk durağı Genel Başkan Kılıçdaroğlu oldu.  Başkan Yetişkin ziyarette Seferihisar'da önümüzdeki dönem hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verirken, göreve başladığı günden itibaren, dokuz aylık çalışma raporunu da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu. Başkan Yetişkin daha sonra CHP grup toplantısına kaldı.

Başkan Yetişkin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yla görüşme gerçekleştirdi.


AKŞENER'İ DE ZİYARET ETTİ

Yetişkin, daha sonra Seferihisar’da aday çıkarmayan ve CHP’yi destekleyen Millet İttifakı ortağı İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener’le de görüşme yaparak belediye çalışmaları ve ilçenin durumu hakkında bilgi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.