Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Uyar Bademler'e desteğimiz artacak

Başkan Uyar Bademler'e desteğimiz artacak

İzmir'in Urla ilçesine bağlı kırsal mahallelerden Bademler'de yaşayan köylüler, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı ziyaret edip, isteklerini dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 20.01.2018 - 12:49

Bademler'den gelen konukları ağırlayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, köydeki kooperatifin ardından Mahmut Türkmenoğlu Vakfı ile yapılan protokolün köy halkına önemli yararlar sağlayacağını söyledi. Türkiye'nin ilk köy tiyatrosunun da bulunduğu, kültürel ve sanatsal çalışmalarının yanı sıra kooperatifçilik faaliyetleri ile de dikkat çeken Bademler halkı ise, Başkan Sibel Uyar'dan bazı isteklerde bulundu. CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur'un da katıldığı ziyarette, köydeki üretemin ve ekonomik gelişmelerin her zaman destekçisi olduğunu belirten Başkan Sibel Uyar, şunları söyledi:

"Bademler, her zaman üretken yanıyla da  bizim gözbebeğimiz olan köylerimizden. Yakında hizmete girecek Doğal Yaşam Köyü ile de büyük bir atılım daha yapılacağına inandığımız Bademler'e bundan sonra da katkımız sürecek. Son olarak Bademler Kooperatifi'nin kurucusu eski bakanlarımızdan, kandisini saygıyla andığımız Mahmut Türkmenoğlu adına kurulan vakfımız ile işbirliği protokolü imzaladık. Bademler'e ve halkına desteğimiz her zaman sürecek."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.