Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Ulupınar yönetim listesini tek tek anlattı

Başkan Ulupınar yönetim listesini tek tek anlattı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, 85 kişilik Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelerini belirlemesinin ardından kameraların karşısına geçti. İlçe başkanları atamasını sürdüren Başkan Ulupınar, İzmir ve Türkiye için hedeflerinin büyük olduğunu, çıktıkları yolun iktidar yürüyüşü olduğunu söyledi. Başkan Ulupınar yönetim kurulunu tek tek tanıttı

  • Ege Postası
  • 21.12.2017 - 10:43

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım  Ulupınar, beraberinde 85 kişiden oluşan Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri olduğu halde basın ve kamuoyunun karşısına geçti. Heyecanlı olduğu görülen Yıldırım Ulupınar, metne bağlı bir konuşma gerçekleştirdikten sonra yönetim ve disiplin kurulu üyelerini tanıttı.

FARK KOYMAK ZORUNDAYIZ

Kordon Otel’de gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında Yönetim ve Disiplin Kurulu üyelerini tek tek tanıtan Başkan Ulupınar, açılış konuşmasında ülke siyasetine değinen bir giriş yaptıktan sonra, “Çünkü bizler makamları doldurmak için değil hizmet üretmek ve sonuç almak için buradayız. Fark koymak zorundayız. İzmir’e ve İzmirliye inandığım gibi inanıyorum, başaracağız. Başka da çaremiz yok. Bu bizim milletimize lütfumuz değil, borcumuz. Mukaddes borcumuzu ödemeye geliyoruz” dedi.

İZMİR LAYIK OLDUĞU HİÇBİR HİZMET VE İLGİDEN GERİ KALMAYACAK

“İzmir bizim sadece yaşadığımız, ürettiğimiz, havasını soluduğumuz yer değil aynı zamanda kimliğimiz, hayat tarzımız, dünyamız ve daha çok sevdamız. Allahtan bu göreve soyunmuş beni ve şu an huzurunuzda bulunan arkadaşlarımı mahcup etmemesini, başını öne düşürmemesini diliyorum” diyen Yıldırım Ulupınar, “İzmirimizin genel ve yerel iktidarların çekişmesinde mağdur edildiği süreçler inşallah İYİ Parti’nin iktidarıyla son bulacak ve İzmir layık olduğu hiçbir hizmet ve ilgiden geri kalmayacaktır. Bizler İzmir yönetimine büyük bir şevkle talip olduk. Layık görüldük ve bugün karşınızdayız” diye konuştu.

YÖNETİM KURULUNA NAZİK İKAZDA BULUNDU; AYAK UYDURAMAYANLAR…

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, amaçlarının İzmir il ve ilçe teşkilatlanmasında partilerinin geneli için bir model oluşturmak ve bunun Türkiye’ye yaygınlaşmasını sağlamak olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

“Aklın ve bilimin ışığında, önce tespiti doğru yapacağız, sonra da çözümü. Buradan sevgili arkadaşlarımızı da dostane ikaz edeyim; Türkiye’ye ve iyi Parti’ye model olacak bu uygulamaya ayak uydurabilenler kalacak, uyduramayanlardan da nazik bir şekilde izin istenecek. Amacımız İzmir il ve ilçe teşkilatlanmasında, partimizin geneli için bir model oluşturmak ve bunun Türkiye genelinde yaygınlaşmasını sağlamak. Klasik particilik yöntemlerinin bittiği, el yordamıyla, ahbap çavuş ilişkileriyle yapılan teşkilatçılığın artık geride kalacağı bir çağa girmiş bulunuyoruz. Artık iletişim teknolojisi baş döndürücü hızla dünyayı değiştirirken bizimde buna göre pozisyon almamız gerekiyor. Halkın ihtiyaç ve beklentilerine dair verileri belirli periyotlarla sağlıklı toplayacağız, buna göre siyaset üreteceğiz. Çağın gereklerine uyum sağlayamayan teşkilat ve üyelerimizi erken tespit edip ona göre tedbirlerimizi alacağız. Teşkilatlarımızda demokratik gelişmeyle teknolojik gelişmeyi at başı götüreceğiz. Ön yargı veya tahminler yerine, sahada aldığımız anlık bilgilerle politika üreteceğiz. Değiştirmemiz gerekiyorsa değiştireceğiz.”

BU BİR İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜDÜR

Partilerinin siyasi yelpazede kendisine yer bulmak için değil siyasette normalleşmeyi sağlamak ve toplumun tüm kesimleri için ortak bir gelecek inşa etmek için yola çıktığını kaydeden Başkan Yıldırım Ulupınar,

“İYİ Parti siyasi yelpazede kendisine yer bulmak gibi sıradan bir amaçla değil Türk siyasetinin ihtiyacı olan normalleşmeyi sağlamak ve toplumun tüm kesimleri için ortak geleceği inşa etmek için sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde ‘biz varız’ demiştir. Omuzlarımızdaki kutsal yükün farkındayız ve iddialıyız. Milletimizin bize verdiği açık destek en büyük enerji kaynağımız olmaktadır. İYİ Parti olarak çıktığımız yolda bu bir iktidar yürüyüşüdür. Bu yürüyüşte ülkeye açık açık ihanet edenler dışında hiç kimseye, hiçbir sosyal kesime ve aidiyete karşı rezervimiz yoktur” dedi.

BİZ KİMSEDEN GÖMLEK DEĞİŞTİRMESİNİ İSTEMİYORUZ

Kimseden gömlek değiştirmesini istemediklerini vurgulayan Başkan Ulupınar,

“Biz kimseden gömlek değiştirmesini istemiyoruz. Türkiye için vatana ve insana hizmet ortak paydasında buluşacağımız herkesle yürümeye azimliyiz. Ülkemizi yönetenlerin yönetme yeterliliği k almamıştır ve bu konudaki ısrarları artık ülkemiz için güvenlik riski oluşturmaktadır” şeklinde sürdürdü açıklamalarını.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ:

Koray Ükünç, Ergin Oğuz, Şeref Şencanbaz, İbraim Dönertaş, Mevlüt Durmuş Kara, Nurdan Sargın, Rahmi Sezgin, Cengiz Üretmen Ali İhsan Ülker, Mehmet Armağan Abacıoğlu, Av. Ülkü Doğan, Galip Çetin, Erhan Atlı, Bülent Kırılmaz, Av. Gizem Babayiğit, Hüsmen Kırkpınar, Ahmet Rüştü Kadıoğlu, Mehmet Kamil Ergenekon, Prof. Murat Kapkaç, Kemal Sevinç, Prof. Haluk Hayri Öztekin, Gökten Gök, Hüseyin Meşeli, Songül Birçek, Şükrü Çakır, Av. Murat Çakar, Hayri Köseoğlu, Evren Gülay, Bülent Uygur, Ufuk Dulun, Öztürk Keskin, Osman Çandır, Sevim Kayahan, Lütfi Kılıç, Hakiyan Öztekin, Ahmet Kervan Mediha Keskin Oktay Çetintarakçı Mehmet Balvar Dr. Melik Yazır, Dr. Mehtap Tamer, Av. Adnan Selvi, Fatih Komili, Ömer Özkan, Serap Ocak Kaşka, Dr. Mehmet Murat Gök, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Danışman, Saim İşlek, Nuray Savaşan, Cumhur Kansu Kyanar, İsmail Vatansever, Zeynel Yılmaz, Sema İşleker, Mehmet Özer, Ahmet Murat Beydoğan, Seda Özçelik, Av. Tuğba Uzer, Can Yeşilpınar, Alper Can Ketenci, Atila Certel, Esra Akkaş, Mehmet Şükrü Ağırbaş, Sinan Çiğdem, Mehmet Ali Sarızeybek, Serpil Gencer, Çağrı Özdemir, Sabahattin Topuz, Kurtuluş Ürkmez, Funda Doğan Kapukıran, İrfan Anbar, Dr. Gülşen Dizdarer, Serhat Bayülken, Burak Üstünbaş, Ramazan Dündar Tanrıverdi, Hacer Hande Güven, Nurettin Özturan, Sema İkizoğlu, Ayşe Ertürk, Süleyman Serdar Işıldar, Musa Serbest, Fatih Özen, Sevil Duru, Hasan Mert Yılmaz, Arzu Büyükköprü.

İYİ PARTİ İL DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Vedat Ahi, Mehmet Dolunay Köstepen, Ayhan Saltan, Bayram Ata, Buğra Erkulus, Özer İnce, Tülin Dilşen, Tülay Yaman, Şenay Atalay. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.