Dolar 32,5018
%-0.12
Euro 34,9176
%0.26
Altın 2.439,860
%0.69
Bist-100 9.710,00
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Ükünç, İzmir raporunu Akşener’e sundu

Başkan Ükünç, İzmir raporunu Akşener’e sundu

İYİ Parti’nin Afyon’da başlayan ve yarın da sürecek olan kampında İzmir’deki seçim süreci ve yaşanan sorunlar ile çalışmalar hakkında teşkilat mensupları, ilçe başkanları ve milletvekilleri ile milletvekili adaylarıyla yaptığı görüşmenin sonuçlarını raporlaştıran İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, dosyayı partisinin genel başkanı Meral Akşener’e teslim etti. İYİ Parti kampı sürüyor..

  • Ege Postası
  • 21.07.2018 - 17:31

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti’nin Afyon’da dün başlayan ve yarın sona erecek olan üç günlük kampı sürüyor. Afyon’da bir otelde gerçekleşen kampta 24 Haziran seçim sürecinde yaşanan sorun ve eksiklikler ile Türkiye siyaset gündemine dair son gelişmeler ele alınıyor.

İzmir’den İYİ Parti Genel Sekreteri, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç ile İYİ Parti İzmir İl Kurucu eski Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın da katıldığı toplantının bugünkü bölümünde serbest kürsü istişare toplantısı yapıldı. Ardından 15-20’şer gruplar oluşturuldu. Üç konu belirlendi ve her masa o konulara dair görüşlerini belirtti. Bugün raporlaştırılacak olan bu görüş ve öneriler, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sunulacak.

KORAY ÜKÜNÇ: İZMİR RAPORUNU SAYIN AKŞENER’E TESLİM ETTİM  

Öte yandan kampa katılan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, İzmir’de ilçe başkanları ve teşkilat üyeleriyle yaptığı toplantıların raporlaştırdığı sonucunu bir saat önce toplantıya katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sundu.

DOSYAYI SUNDUM ANCAK HENÜZ GÖRÜŞME YAPMADIM

İzmir’den Aytun Çıray ve Müsavat Dervişoğlu’nu TBMM’ye gönderen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ükünç, seçim sonuçları ve yapılan çalışmalara dair hazırladığı raporu partisinin genel başkanı Akşener’e sunduğunu ancak toplantıya yeni katılan Akşener ile görüşmesinin henüz gerçekleşmediğini söyledi:

“İzmir raporumuzla ilgili dosyayı partimizin sayın Genel Başkanı Meral Akşener’e teslim ettim. Sayın Akşener, kampa yeni geldi. Dosyayı sundum ancak henüz görüşmedim. Kendisiyle yüz yüze de görüşüp İzmir dosyası hakkında bilgi vereceğim.”

20-22 Temmuz (yarın sona erecek) arasında gerçekleşen kampta İYİ Parti yetkilileri ve teşkilat mensupları, partilerinin yol haritası, yapılması gereken çalışmalar ve yerel seçimlere dair belirlenecek yöntemleri ele alacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.