Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Uğurlu muhtarlarla buluştu

Başkan Uğurlu muhtarlarla buluştu

Kemalpaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu, mahalle ve muhtarları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2019 - 12:57

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 5 yıl boyunca birlikte uyum içerisinde görev yaptığı mahalle muhtarları ve sivil toplum kurulu temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.  Başkan Uğurlu, muhtarların toplumda ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, "Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan muhtarlarımız her zaman bizimle vatandaşlarımız arasında gönül köprüsü kurarak bizlerle uyum içerisinde görev yaptılar" ifadelerini kullandı.

Muhtarların önemine dikkat çekerek, "Muhtarlar partiler üstü bir değerdir. Çünkü o mahallede en güvenilen kişiyi mahalleli seçiyor. Netice itibariyle hiç bir amblemin altına girmeden, hiç bir fikir ve ideolojinin altına veyahut ta dernek kapısına girmeden sadece şahıs olarak milletin önüne çıkıp 'bana oy verin' diyorsunuz ve millet size teveccüh gösteriyor, buda demokrasinin tekabül ettiği, en güzel örneklerin sergilediği seçim olgusudur. 31 Mart 'da yerel seçimlerin belediye başkanları ve meclis üyeleri ile birlikte muhtarlarımızın da seçimleri olacak. Bu seçimlerde sizlere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

İlçedeki Sivil Toplum Kuruluşları'nın da her zaman kendilerine destek verdiğini ve belediyenin faaliyetleriyle ilgili olumlu fikir beyan ettiğini belirten Uğurlu, "Kemalpaşa Belediyesi olarak 5 yıl boyunca sadece muhtarlar ve hemşerilerimizle değil, hangi görüş ve fikirden olursa olsun gayesi millete ve ülkesine hizmet olan bütün STK'larla da uyum içerisinde çalıştık. Çalışma yaparken, toplumun bütün kesimleri ile olduğu gibi dernek, vakıf ve platform gibi kuruluşlarında fikirlerinden ve önerilerinden faydalandık. İnşallah aziz hemşerilerimizin de destek ve teveccühleri ile yeni dönemde hep birlikte olacağız" dedi.

Muhtarlardan ve STK temsilcilerinden destek ve dua isteyen Uğurlu, "Bizlerin burada olması Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile sizlerin sayesindedir. Cumhurbaşkanımızın halkın isteğine kulak verme olgusunun sonucu bugün sizin yanınızda ve karşınızdayız. Sizlerin güçlü desteklerini istiyoruz. Sizlerin güçlü destekleri, sizin şahsınız veya benim şahsım için değil, bu memleketin istikbali için, bu memleketin geleceği ve çocuklarımızın geleceği için, memleketin huzur, refahı, birlik ve beraberliği içindir. ortak paydamız Kemalpaşa, İzmir ve Türkiye olduğu müddetçe biz Allah'ın izni ile galip geleceğiz ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Uğurlu, yaptığı konuşmaların ardından Muhtarlarla ve STK temsilcilerine plaket ve hediye takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.