Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Uğurlu Balçova ve Gaziemir teşkilatına çalışmalarını anlattı

Başkan Uğurlu Balçova ve Gaziemir teşkilatına çalışmalarını anlattı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından tertip edilen toplantıda Balçova ve Gaziemir İlçe teşkilatlarına ilçeye kazandırdığı projeleri anlattı. Başkan Uğurlu Balçova ve Gaziemir teşkilatına 'AK' belediyeciliği anlattı

  • Ege Postası
  • 13.01.2018 - 07:41

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programlara katılarak Kemalpaşa'ya kazandırdığı projeleri anlatan Belediye Başkanı Arif Uğurlu, bu kez Balçova ve Gaziemir teşkilatları ile bir araya gelerek 3,5 yılda yaptığı hizmetleri anlattı. Neferi olmaktan gurur duyduğu AK Parti'li bir belediye başkanı olarak gece gündüz demeden Kemalpaşa için çalıştıklarını vurgulayan Uğurlu, "İl Başkanlığımızın organizesinde ilçe teşkilatlarımızla bir araya geliyor yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Ben AK Partili olmaktan başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın yol arkadaşı sizlerinde dava arkadaşınız olmaktan gurur duyuyor, Sayın Cumhurbaşkanımızı liderliğinde bu davanın çatısı altında en iyi şekilde bu kadim halka hizmet etmeye gayret ediyorum" dedi.

"MUTLU BİR ŞEHİR İÇİN"

Amaçlarının her alanda çağdaş ve modern bir şehir inşa ederek, halkı mutlu etmek olduğunu dile getiren Başkan Uğurlu,  "Sokakta, belediyede, nerede olursak olalım vatandaşlarımızın istekleri bizim birinci önceliğimiz. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız. Belediyecilik zor olduğu kadar zevkli bir iş. Çünkü halkımıza hizmet ediyoruz. Halkımız için yapılan her güzel iş bizleri mutlu ediyor. Bu bakımdan yaptığımız her iş bitince ortaya çok güzel bir eser çıkıyor ve bizlerde hemşerilerimizle birlikte çok mutlu oluyoruz. Bütün çabamız mutlu bir şehir için" diye konuştu.

"EL DEĞMEDİK YER BIRAKMADIK"

İlçenin her bölgesine el attıklarını kaydeden Başkan Uğurlu, “Kemalpaşa'ya bir bütün olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz bu projelere başlarken herkes bize ‘Siz hayal görüyorsunuz bu projeleri hayata geçirmeniz mümkün değil’ diyorlardı. Gece-gündüz demeden çalışıp hemşerilerimizle istişare ederek bugünlere geldik. Allah’a hamd olsun el değmedik hiçbir yer bırakmadık. İlçemizin her bölgesine imkanlar dahilinde, halkımızın beklentileri doğrultusunda hizmet ettik” şeklinde konuştu.

 

"BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK"

İlçe merkezi başta olmak üzere eski belde ve köyler olan yeni mahallelerde, modern düğün salonları, sosyal yaşam kompleksleri, spor tesisleri, bilgievleri, mahalle meydanları, yeşil alan ve oyun parkları gibi birçok projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatan Başkan Uğurlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kemalpaşa'mıza kazandırdığımız ve yapımı sadece 1 yıl süren Kültür Sarayı, Park Orman Kemalpaşa sosyal tesisleri, yarı olimpik ısıtmalı yüzme havuzu ve kına konağı, kongre merkezi, nüfusa göre Türkiye'nin en büyük sosyal marketi ve alanında Türkiye'nin en büyük gölpark projesini hayata geçirdik. Söz verdiğimiz projelerin dışında  birçok projeyi de hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunduk"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.