Dolar 32,4768
%0.09
Euro 34,6932
%-0.08
Altın 2.476,540
%0.58
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tugay o istifa iddialarını yalanladı!

Başkan Tugay o istifa iddialarını yalanladı!

CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır’ın, Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından istifaya zorlandığı iddialarına ilk ağızdan yalanlama geldi.

  • Ege Postası
  • 15.09.2020 - 11:32

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI - Olaylı geçen CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi sonrası yerel bir internet sitesinde yer alan habere ilk ağızdan yalanlama geldi. Habere göre; Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır’a oluşacak yeni il yönetimi için çeşitli isimler verdi. Yapılan seçim sonrası oluşan gençlik kolları yeni yönetime bu isimlerin girmediğini gören Başkan Tugay, CHP’li İnanır’ın istifasını istedi ve cezalandırdığı iddia etti. Egepostası'na konuşan Başkan Tugay bu iddiaları Egepostası'na yalanlarken çarpıcı açıklamalarda bulundu. 


‘BELEDİYEYE BAĞLI BİR YERDE ÇALIŞMIYOR’
Konuyla ilgili Egepostası’na konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İnanır’ın belediye bünyesinde dahi çalışmadığını söylerken iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Tugay, iddialara ilişkin şöyle konuştu; “Benim gençlik kolları yönetim listesiyle hiçbir alakam olmadı. Burak İnanır belediyeye bağlı bir yerde de çalışmıyor ki zaten. Burak kardeşimiz belediye sporun içinde çalışıyordu. Çalıştığı departmanda küçülme vardı. Yani işten çıkarma durumları başlayacaktı. Kendisi istifa etti ve bu istifasının gençlik kolları kongresiyle ya da listesiyle alakası yok. Zaten kendisi kongre öncesinde de istifa etmek istediğini söylemişti.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.