Dolar 32,3649
%0.15
Euro 34,9599
%-0.3
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tugay Mavişehir'deki araziler için Ankara’da nöbette!

Başkan Tugay Mavişehir'deki araziler için Ankara’da nöbette!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay TOKİ’nin satışa çıkardığı ‘kamu yararı’ imarlı iki arazinin Karşıyaka’da kalması için Ankara’nın yolunu tuttu. Tugay “Karşıyaka halkına ait Mavişehirdeki yeşil alanların özel kişilere satışına karşı elimizden geleni yapacağız” dedi. TOKİ müzayede salonundaki açık arttırmanın gece yarısına kadar sürmesi bekleniyor...

  • Ege Postası
  • 09.07.2020 - 13:46

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - Geçtiğimiz günlerde TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi tarafından İzmir kamuoyuna duyurulan, Mavişehir’deki ‘kamu yararı’ imarlı iki arazi bugün Ankara’da TOKİ müzayede salonunda açık arttırma yoluyla satışa çıkarılıyor. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlere kamuoyuna açıklama yapan Karşıyaka Belediyesi Mavişehir’de yeni yapılaşmaya engel olmak için Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay öncülüğünde Ankara’nın yolunu tuttu.
 


Ankara’daki TOKİ Müzayede Salonu’nda gerçekleşen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden 192 taşınmazın satılacağı müzayedeye Karşıyakalılar adına Başkan Cemil Tugay, Başkan Yardımcısı Zeki Yıldırım ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. Personel Müdürü ve Büyükşehir Belediyesi Hukuk Komisyonu Başkanı Murat Aydın katılıyor. Konu hakkında Egepostası’na konuşan Murat Aydın “İki arazi içinde açık arttırmaya katılacağız. Karşıyakalılara ait arazilerin Karşıyaka’da kalması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Konu hakkında Egepostası'na açıklama yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ise şu mesajı verdi: "Herkese iyi günler. Ankara TOKİ müzayede salonundayız. Karşıyaka halkına ait Mavişehirdeki yeşil alanların özel kişilere satışına karşı elimizden geleni yapacağız. Açık arttırmanın gece yarısına kadar sürmesi bekleniyor. Burada nöbetteyiz"

BAŞKAN TUGAY ADETA ARSA NÖBETİNDE!
192 taşınmazın satılacağı veya kiralanacağı TOKİ Genel Müdürlüğü müzayede salonundaki açık arttırma 13.30'da başlarken, katılımcıların yoğun ilgisi nedeniyle çok fazla teklif verildiği öğrenildi. Başkan Tugay ve ekibi Mavişehir'deki taşınmazlar için müzayedeyi an be an takip ederken adeta 'arsa nöbeti' tutuyor. Mavişehir ile ilgili açık arttırmanın gece yarısına doğru gerçekleşmesi bekleniyor. 

İŞTE TOKİ TARAFINDAN SATILACAK İKİ ARAZİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.